Wahoo Fitness Wordt Officiele 'Global Technology Partner' van de Rapha Cycling Club

Leidend merk in fietstechnologie zal een sterke présence hebben in alle Rapha clubhuizen

Wahoo Fitness en de Rapha Cycling Club (RCC) kondigen vandaag Wahoo Fitness aan als officiële 'Global Technology Partner' van de Rapha Cycling Club. Het is voor het eerst dat de RCC een dergelijke partnership aangaat en het stelt de leden in staat te profiteren van de lijn innovatieve producten van Wahoo Fitness.

"Rapha's doel om een onvergetelijke fietservaring te bieden door middel van de Rapha Cycling Club heeft geleid tot een uitgebreide zoektocht naar de juiste technologie partner, en wij zijn erg blij Wahoo Fitness te hebben gevonden" zegt Rapha CMO Sarah Clark. "Net als bij Rapha, ligt de focus bij Wahoo op het verbeteren van de gebruikerservaring door het toepassen van geavanceerde technologie. Wahoo zal een waardevolle toevoeging zijn voor onze clubleden, door het faciliteren van de beste lokale routes die onze wereldwijde Clubhuizen hebben te bieden."

Als onderdeel van de samenwerking, zal Wahoo geselecteerde clubhuizen uitrusten met de KICKR en KICKR SNAP smart trainers, om hun leden de kans te geven Wahoo's beste, meest responsieve en realistische indoor trainers te proberen. Bovendien zal Wahoo de high-end Canyon huurfietsen van de RCC uitrusten met de ELEMNT GPS fietscomputers. Elke ELEMNT zal worden uitgerust met de beste lokale Rapha Cycling Club routes.   

"Als de 'Global Technology Partner' van de Rapha Cycling Club, zijn wij vereerd om zo'n grote groep clubleden toegang te geven tot de meest geliefde Wahoo producten," zegt Chip Hawkins, CEO van Wahoo Fitness. "Leden kunnen nu wereldwijd een Clubhuis bezoeken en hebben direct toegang tot de beste routes in de omgeving, direct vanaf het stuur."

Rapha heeft momenteel 14 clubhuizen verspreid over de wereld, in locaties als Londen, New York, Tokyo en Sydney. Naast deze groeiende lijst aan permanente clubhuizen heeft Rapha ook vijf mobiele clubhuizen in de US, UK, Europa, Australië, Taiwan en Japan, die de renners voorzien van de beste koffie, live wielerwedstrijden en gelimiteerde producten.

Over Wahoo Fitness

Gevestigd in Atlanta heeft Wahoo Fitness een volledig integraal systeem aan apps, sensoren en apparaten voor de hardloper, wielrenner en fitness enthousiasteling. In toevoeging op de groeiende lijn GPS fietscomputers, heeft Wahoo Fitness's een award winnende lijn van Bluetooth Smart producten inclusief de KICKR en KICKR SNAP, 's werelds eerste smartphone bestuurbare indoor fietstrainers, alsmede de TICKR lijn met op de borst gedragen sensoren. Leer meer over Wahoo's volledige lijn van producten op wahoofitness.com.

Over de Rapha Cycling Club (RCC)

De Rapha Cycling Club is de eerste fietsclub in zijn soort: een actief rijdende en racende wielerclub opgericht om een wereldwijde community aan gelijkgestemde, gepassioneerde wielrenners bijeen te brengen. Toegankelijk voor iedereen die een jaarlijks lidmaatschap aanschaft, zorgt de RCC voor een uitgebreid pakket aan voordelen waaronder exclusieve ritjes, maandelijkse evenementen en high-end Canyon huurfietsen. Leer meer over de RCC, de voordelen en hoe je lid wordt op rapha.cc.