Wahoo Fitness kondigt nieuwe KICKR SNAP wheel-on smart trainer aan

De best verkochte SNAP is nauwkeuriger, voegt app ondersteuning van derden toe en heeft betere feedback

Rotterdam, 26 juni 2017 - Wahoo, de leider in workout apps en fitnessapparatuur die samenwerkt met je smartphone, kondigt een update aan voor de KICKR SNAP. Voortbordurend op het succes van de veelgeprezen eerste generatie heeft de nieuwe SNAP ledverlichting die de gebruiker laat weten dat de trainer aan staat en dat er trainingsdata verzonden wordt naar een smartphone, tablet of (fiets)computer. De vernieuwde versie is ook een indrukwekkende 3% nauwkeuriger geworden met het meten van het vermogen dat de renner levert op de SNAP. Op deze manier kun je nog nauwkeuriger en betrouwbaarder je training routine afronden.

 

Net als de KICKR ondersteunt de SNAP nu vermogensmeters van derden met de Wahoo Fitness app. Deze zorgt ervoor dat gebruikers de vermogensmeters kunnen verbinden met hun smartphone om hiermee vervolgens de trainingsdata uit te kunnen lezen en waarmee ze tegelijkertijd ook de SNAP kunnen blijven besturen. Ook blijft het eenvoudig om de trainer te verbinden met virtuele training platforms zoals Zwift en TrainerRoad. Dit zorgt ervoor dat je ook binnenshuis je trainingsdoelen bereikt door deze competitiever, interactiever en leuker te maken.

 

De nieuwe SNAP kan draadloos verbonden worden met andere apparaten door middel van Bluetooth Smart, ANT+ en ANT+ FE-C, waarmee gebruikers hun data kunnen opslaan in de app. Daarnaast kunnen andere apparaten en sensoren van Wahoo, zoals de ELEMNT BOLT fietscomputer, makkelijk geïntegreerd worden om rit data in de gaten te houden, de trainer te besturen en om hele outdoor routes te simuleren.

“Toen we de eerste KICKR trainer in 2013 introduceerde, herdefinieerde we de fietstrainer markt door de eerste smart trainer aan te bieden. De nieuwe KICKR SNAP borduurt hierop voort met nieuwe verbindingstechnieken, waaronder  verbeterde integratie van apparatuur van derden, nog beter voelbare feedback en ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor elk gebruiker.”

Chip Hawkins, CEO van Wahoo Fitness

De SNAP heeft een wheel-on ontwerp zodat gebruikers gemakkelijk elke racefiets, mountain bike of tijdritfiets op de trainer kunnen zetten, zelfs fietsen met schijfremmen en 12x142 steekas naven. De brede en sterke koolstof stalen constructie weegt iets meer dan 17 kg en zorgt daarmee voor een onmisbare stabiele basis zodat gebruikers met vertrouwen op hoge intensiteit en met hoge cadans kunnen trainen. En dankzij de gepatenteerde vliegwiel technologie is de SNAP zo gebouwd dat deze de unieke weerstand, die je voelt als je op de weg rijdt, nabootst terwijl hij tegelijkertijd ongeëvenaarde wattages levert op elke snelheid.

 

KICKR SNAP zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn bij verschillende (online) verkooppunten voor een adviesprijs van €549,-. Voor een volledig overzicht zie www.dedigitalesporter.nl

 

251437 16 260 kickr m tt bike snap details 5596 01 feb2fa large 1497947710

Over Wahoo Fitness

Vanuit Atlanta heeft Wahoo Fitness een volledig ecosysteem ontwikkelt van apps, sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en fitness enthousiastelingen. Wahoo’s prijswinnende lijn van Bluetooth Smart producten bevat onder andere de KICKR en KICKR SNAP indoor fietstrainers, de ELEMNT en ELEMNT BOLT slimme gps-fietscomputers, ‘s werelds eerste smartphone verbonden fietscomputers en de TICKR familie bestaande uit de TICKR, TICKR Run en de TICKR X, die cardiotraining combineren met geavanceerde bewegingsanalyses. Meer informatie over alle producten van Wahoo vind je op www.wahoofitness.com.

 

Over 2moso

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten