Kirschner Brasil brengt een nieuwe zomerlijn uit

Het fiets kledingmerk wil de wielersport verder laten groeien in Brazilië

  • jpg
  • jpg

Als je aan Brazilië denkt, denk je niet gelijk aan fietsen. Iets waar Isaque Kirschner zich zeker van bewust was voordat hij Kirschner Brasil begon vijf jaar geleden. Door het onvoorspelbare weer en de grote verschillen in het landschap van Brazilië, eindigt je rit zelden met dezelfde kleding als waarmee je begint. Alle kleding van Kirschner Brasil is ontworpen om goed bij elkaar te passen, is veelzijdig en makkelijk.

We ride to feel the wind on our face and the sun on our legs. We ride to remember how it feels to be at a knife-edge of fitness and to forget the stress and frustration of daily life. http://kirschnerbrasil.cc/about/

Kirschner Brasil heeft als doel om de wielersport te laten groeien in Brazilië door middel van het organiseren van evenementen. Hierbij brengen ze mensen bij elkaar die dezelfde passie voor de sport delen.

DEDICADA AO CICLISMO/1

Kirschner komt deze zomer met een nieuwe jersey. Daarnaast voegen ze een windvest en sokken in drie kleuren toe aan hun bestaande productlijn.

  • Pedal II / 001 Jersey - de evolutie van Kirschner's best lopende Pedal I Jersey met een herontworpen race pasvorm. Het rode en grijze kleurenschema is geïnspireerd door de kleuren van de zonsopkomst en –ondergang in de Braziliaanse bergen.
  • Campos Vest - dit klassieker wielerkledingstuk van Kirschner is speciaal bedoelt om warm te blijven in de ochtend en tijdens lange afdalingen of om jezelf te beschermen van wind of motregen.
  • Socks - Fris je fietsgarderobe op met deze nieuwe Kirschner Brasil sokken. Verkrijgbaar in stralend wit, cool zwart of wit met een retro berg motief, voor alle ritten die je niet wil laten eindigen.
  • png
  • jpg
  • png

Instagram: https://www.instagram.com/kirschnercycling/

Facebook: https://www.facebook.com/kirschnerbrasil

Product Foto's: http://twotone-ams.pr.co/presskit/218451

Fiets Foto's: http://twotone-ams.pr.co/presskit/218393

Over Kirschner Brasil

Kirschner Brasil is opgericht in 2012 door Isaque Kirschner, een gepassioneerd wielrenner uit São Bento do Sul, Brazilië. Het bedrijf werd opgericht uit frustratie over het aanbod van de fietskleding die toen verkrijgbaar was in Brazilië. Isaque wilde iets doen aan het gebrek aan stijl en de vaak slechte kwaliteit. Hij koos ervoor kleding te produceren die kwaliteit, functionaliteit en een slim ontwerp combineerde uit Brazilië.