LISTNRIDE LANCEERT CROWDFUNDING CAMPAGNE

Berlijn - 31 juli 2017 - listnride lanceert een crowdfunding campagne op Seedrs, Europa's grootste equity crowdfunding platform. Hun doel is om €150.000 bij elkaar te brengen. De afgelopen dagen is er al €75.000 geïnvesteerd tijdens de private launch dus ze zijn halverwege. Listnride is van plan om snel uit te breiden en Europa's toonaangevende bike sharing community te worden. Sinds hun officiële start in september 2016 en na lancering van een volledig functioneel webplatform is listnride uitgegroeid tot de grootste bike sharing community in de Duitstalige markt (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). De uitbreiding naar Amsterdam is in volle gang.

Mede-oprichters Gert-Jan van Wijk en Johannes Stuhler hebben nu één jaar ervaring in het runnen van de onderneming + toegang tot verscheidene onderzoeken over de bloeiende fiets sharing niche.

"Bike sharing groeit snel en zal tegen 2020 € 5 miljard bedragen. De totale markt in Europa bedraagt ​​€ 500 miljoen." (Bron: Slide 9 Investor deck, zie link einde pagina).

Gert-Jan van Wijk & Johannes Stuhler

Het Duitse-Nederlandse oprichters duo dat zich in Berlijn gevestigd heeft gelooft dat nu het moment is om te groeien:

"Bike sharing ontwikkelt zich snel nog steeds zonder dominante speler in de markt. Listnride heeft in zijn eerste jaar sterke groei getoond en beschikt over een zeer getalenteerd team om verdere groei te kunnen verwezenlijken. De toenemende populariteit van sharing economie-initiatieven zoals Peerby maken het zinvol om nu door te pakken ”

Gert-Jan van Wijk & Johannes Stuhler

Crowdfunding

Het listnride team heeft een sterke aanwezigheid opgebouwd in Berlijn, München, Wenen, Amsterdam en Mallorca en breidt zich uit naar andere grote steden zoals Hamburg, Zürich en Düsseldorf. Op de vraag waarom crowdfunding, heeft mede-oprichter Gert-Jan van Wijk het volgende antwoordt:

"Wij zijn een jong bedrijf met een goed ontwikkeld product, een groeiende gemeenschap van huurders en fietsbezitters. Onze Seedrs-campagne biedt toegang tot kapitaal om verdere groei te faciliteren. Met een minimale inleg van €10 kan iedereen een aandeel in het bedrijf verwerven. We willen ons bedrijf bouwen en delen met de bike sharing community. Zo kunnen anderen meegenieten van ons succes. De investeringen zullen gebruikt worden om het platform verder te verbeteren, om de geografische uitbreiding van listnride te faciliteren, om meer variatie te bieden aan huurders en om de vraag naar verhuurders te vergroten. "

Gert-Jan van Wijk 

Resultaten | Verleden, Heden & Toekomst

Listnride biedt al meer dan 1.200 fietsen in een grote verscheidenheid van categorieën. De gebruikersbasis groeide met 350% sinds de officiële lancering in oktober 2016. Naast honderden privé-verhuurders bieden meer dan 100 fietswinkels hun huurfietsen aan en vijf innovatieve fietsmerken bieden testrit programma's aan. Ampler Bikes bijvoorbeeld, die zijn ook te zien in de listnride's crowdfunding video.

Om toekomstige doelen te bereiken zal het geïnvesteerd geld voor twee primaire doeleinden gebruikt worden :

1. Om groei te financieren en nieuwe gebruikers te winnen, vooral in onze bestaande markten & steden. Met meer gebruikers kan listnride een bredere keuze en een hogere vraag naar verhuurders bieden waardoor de dienst in het algemeen aantrekkelijker wordt.

2. Om ons platform voortdurend te verbeteren, met nieuwe functies zal de huurervaring gemakkelijker en efficiënter worden. Het integreren van een verzekeringsproduct en nieuwe mobiele apps zijn de grootste ontwikkelpunten.

253369 listnride city 2 fcc39f large 1499863322

Handige Links

Meer over listnride:

Listnride is opgericht in september 2016 in Berlijn, en is een toonaangevende community voor bikesharing in Europa. Momenteel actief in grote steden zoals Amsterdam, Berlijn, München, Wenen en meer. Privé eigenaren en gespecialiseerde dealers bieden hun fietsen te huur op het platform en stellen toeristen, locals, gezinnen en zakenmensen in staat om de ideale fiets te vinden die hun persoonlijke stijl aanvult en aan hun behoeften voldoet. http://en.listnride.com/about

Meer over Seedrs:

Opgericht in 2009 door Jeff Lynn (CEO) en Carlos Silva (COO), Seedrs is Europa's grootste equity crowdfunding platform. Seedrs maakt het eenvoudig om een aandeel te kopen in een bedrijven waar je in geloofd zodat je in hun succes kan delen.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten