Speedvagen kondigt eerste Europese Fitting Tour aan

Banner3.jpg
  • jpg

Amsterdam, 18 juli 2017 - Speedvagen komt van 26 augustus tot 11 september naar Europa voor hun eerste Europese Fitting Tour. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Portland (USA) Fitting Tours gedaan over de hele wereld en dit is de eerste keer dat ze naar Europa komen. Ze reizen op deze manier rond om nieuwe klanten te ontmoeten, samen met ze te fietsen en de fietsen te delen die ze normaal alleen van internet kennen. Daarnaast wil Speedvagen dat toekomstige klanten een unieke fietsmeting krijgen van oprichter Sacha White.

Met de hoeveelheid aandacht die Speedvagen aan elke fiets en klant besteedt, kwamen ze er achter dat zonder een goede fietsmeting, de ervaring nooit optimaal kan zijn. Hoe zouden ze deze ervaring wel optimaal kunnen maken en iedereen de juiste fitting kunnen geven? Voor de oplossing hebben ze gekeken naar ambachtslieden die dit probleem in het verleden al hebben opgelost, hebben dit idee een beetje aangepast.

SV17_HZN_Todd_Profile (1).jpg
  • jpg
No matter how good the bike is made, how nice the components are or how beautiful the paint is, if the bike doesn't fit right it will never ride right. Sacha White 

Daarnaast organiseert Speedvagen andere evenementen zoals groepsritten, lezingen en Fit Clinics. Met Fit Clinics willen ze rijders zelf leren hoe ze een fiets kunnen afstellen om altijd optimaal gebruik te kunnen maken van hun fiets.

Mocht je geïnteresseerd zijn een custom Speedvagen + fitting, stuur een email naar [email protected] om je in te schrijven.

European Fit-Tour Program

Amsterdam, Nederland I 26/08 - 29/08

NL5.jpg
  • jpg

Ook zullen ze de prachtige Amsterdamse grachten aan doen bij het Rapha Clubhuis.  Er zullen ritten worden georganiseerd door de Speedvagen crew met de mogelijkheid om dan een echte Speedvagen te proberen. Daarnaast is het mogelijk om een Fit Clinic bij te wonen zowel als de mogelijkheid om je nog in te schrijven voor een fietsmeting* (zolang plaatsen beschikbaar zijn).

Londen, Groot-Brittannië I 31/08 - 03/09

UK4.jpg
  • jpg

In Londen werkt Speedvagen ook samen met Rapha en zullen fietsmetingen gedaan worden bij hun prachtige clubhuis in Soho. Ook hier worden ritten georganiseerd door de Speedvagen crew en kunnen geïnteresseerden een Speedvagen uitproberen. Ook de Fit Clinics vinden hier plaats. Zolang er plaatsen beschikbaar zijn kunnen geïnteresseerden zich hiervoor inschrijven.

Gerona, Spanje I 05/09 - 11/09

SP3.jpg
  • jpg

Voor de ultieme ervaring zal er een uitgebreide stop zijn bij Christian Meier’s  ‘The Service Course’ in Gerona. Iedereen is welkom om naar Gerona te vliegen en de luxe behandeling te krijgen die ze hier bieden en fietsen te testrijden in de mooiste omgeving denkbaar. Dit is misschien wel de ultieme ‘custom fiets’ ervaring denkbaar.

Details over de verschillende evenementen komen de komende weken online

• Alle Fitting Tour foto's

• Link naar de Speedvagen Fitting Tour pagina, inclusief evenementen schema

Over de Vanilla Workshop

Sacha White is in 1999 begonnen met het bouwen van fietsframes onder de naam Vanilla. Vier jaar later, in 2003, hadden zijn fietsen een cultstatus verworven en Sacha liep tegen twee problemen aan: de wachtlijst voor een Vanilla was gegroeid tot 5 jaar en door het lange wachten, gingen mensen niet om met de fietsen zoals de bedoeling was. Sacha wilde graag mooie fietsen bouwen, maar doordat hij zelf een wedstrijd wielrenner en ex-fietskoerier was, had hij geen interesse om fietsen te bouwen voor aan de muur.

Over Speedvagen

Speedvagen is in 2006 opgericht als antwoord op de lange wachtlijst en de waargenomen waarde van de Vanilla’s. Speedvagens zijn minimalistische en moderne race machines die per stuk zijn gebouwd worden en een wachttijd hebben van twee weken tot twee maanden, afhankelijk van de details. Het ontwerp, de fabricage, het verven en het opbouwen van de fietsen gebeurd in-house bij The Vanilla Workshop in Portland, Oregon in de Verenigde Staten.

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL