Brooks introduceert de Cambium All Weather

Brooks Cambium zadels staan al jaren garant voor unieke fietsprestaties

260571 cambium all weather category 21a9a3 original 1507131736

Voor onmiddellijke publicatie

Amsterdam - 4 oktober 2017 - Als je geregeld buiten op de fiets zit kan het zadel een van de eerste onderdelen zijn dat slijtage zoals scheuren gaat vertonen. Technische, high performance zadels houden het langer vol, maar bieden niet altijd het comfort waar je naar op zoek bent. Dat verandert nu.

De nieuwe Brooks Cambium All Weather zadels hebben een top van gevulkaniseerde rubber en waterdichte nylon. Door de natuurlijke flexibiliteit, zorgt dit naast extra comfort ook voor maximale duurzaamheid. De herkenbare, moderne Brooks vormgeving resulteert in een perfecte combinatie van comfort en stijl op de fiets.

Hqdefault

Dit zadel is in de drie bekende Cambium breedtes (C15, C17 en C19) beschikbaar, waarbij elke breedte ook de optie van een uitsparing heeft. De gehele Brooks Cambium serie biedt zowel mannelijke als vrouwelijke fietsers flexibiliteit, drukverlaging en comfort. Zo kunnen nog betere fietsprestaties worden geleverd.

Het Cambium All Weatherzadel (€ 110) is verkrijgbaar via Brooks dealers of via de Brooks England website.

Over Brooks England

Brooks is het oudste, nog opererende zadelbedrijf van de wereld. Het is opgericht in 1866 en is bekend geworden met haar leren zadels. Naast leren zadels biedt Brooks ook de Cambium lijn en een assortiment tassen aan, die bij uitstek geschikt zijn voor op de fiets. De tassen zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol en dus ook prima los van de fiets te gebruiken. Brooks is te koop bij de betere fietswinkels. Kijk ook op www.brooksengland.com.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten