WATTTEAM KONDIGT NIEUWE LINE-UP POWERBEAT™ VERMOGENSMETERS AAN

Nu nog meer mogelijkheden waardoor je altijd de vermogensmeter hebt die bij jou past

Rotterdam - november 2017 - Watteam kondigt hun nieuwe line-up POWERBEAT™ vermogensmeters aan, de best geprijsde vermogensmeters op dit moment op de markt. Je hebt nu de keuze uit drie verschillende configuraties, zodat je altijd de vermogensmeter hebt die bij jouw niveau past:

  • POWERBEAT™ Single
  • POWERBEAT™ Dual
  • POWERBEAT™ 2 Pack

Doordat steeds meer fietsers de POWERBEAT™ Dual gebruiken is Watteam in staat meer vermogensmeters te maken voor lagere kosten. Ook kan Watteam de prijs laag houden doordat de gebruiker de vermogensmeter eenvoudig zelf kan installeren en kalibreren met de bijgeleverde kit.

De app neemt je dan stap voor stap door het installatieproces. Deze ondersteunt nu ook POWERBEAT™ Live zodat je tijdens ritten je data kunt aflezen op je fietscomputer. Ook kun je met de app de vermogensmeters draadloos updaten.

De POWERBEAT™ is uitgerust met twee mechanische sensoren en intelligente processing units die echte linker- en rechterbeen krachtmetingen leveren, in plaats van geschat vermogen. Daarnaast is de vermogensmeter licht van gewicht, duurzaam en consequent nauwkeurig genoeg om te worden gebruikt door professionele wielrenners, maar is hij toch betaalbaar genoeg voor elke fietser.

Het is ook de eerste op de markt met een oplaadbare batterij die wel 60 uur mee gaat, die samenwerkt met ANT+ head-units en met Bluetooth Smart enabled smartphones. Eindelijk, een professionele vermogensmeter die iedereen zich kan veroorloven!

De POWERBEAT™ is nu verkrijgbaar vanaf €299,99. Op DeDigitaleSporter.nl/Watteam-Powerbeat zijn de verschillende verkooppunten te vinden en de compatibel cranks.

POWERBEAT™ Dual.jpg
  • jpg
Crank with Mounted POWERBEAT™.jpg
  • jpg
Comp Units _ Sensors.jpg
  • jpg
Left Crank Arm with Mounted POWERBEAT™.jpg
  • jpg

Favicon for news.twotoneams.nl Persmap - Watteam POWERBEAT™ news.twotoneams.nl

Overzicht van de vermogensmeters van POWERBEAT™:

POWERBEAT™ Single

Het introductie model voor wie met vermogensmeting wil beginnen. De vermogensmeter heeft dezelfde POWERBEAT™ technologie, maar dan linkszijdig waardoor je de meest betaalbare optie krijgt om je vermogen te meten op de fiets. Hij kost €299,99,-. Hiermee is Watteam’s missie om betaalbare professionele vermogensmeters beschikbaar te maken voor iedereen weer een stap dichterbij gekomen.

POWERBEAT™ Dual

De originele Watteam vermogensmeter die de output van beide benen meet. Daarnaast geeft hij de balans tussen de linker en rechter crank (individual leg balance), het rendement van de koppel (torque efficiency), de gelijkmatigheid van de kracht die op de pedalen uitgeoefend wordt (pedal smoothness) en de cadans. Ook is er ondersteuning toegevoegd voor CX en gravel fietsen. Je hebt dus alle kenmerken van een professionele vermogensmeter voor de competitieve prijs van €449,99.

POWERBEAT™ 2 Pack

Omdat we denken dat de meeste mensen meerdere fietsen nodig hebben, is er ook de POWERBEAT™ 2 Pack optie. Perfect voor je tweede fiets of als kado voor een goede vriend. Deze optie komt met twee POWERBEAT™ Dual, vier sensoren en vier ‘comp units’ voor de lage prijs van €759,99.

Specificaties:

  • Gewicht: 18,9g per crank
  • Communicatie: ANT+ ™ en Bluetooth® SMART
  • Oplaadbare batterij: LiPo 3.6V; 60 uur gebruik; 2 uur op te laden
  • Waterdicht: IP67 gecertificeerd
  • Compatibel cranks: HOL ALUMINIUM
  • Mobiele apps: iOS & Android

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL