Wahoo Fitness kondigt officiële samenwerking aan met Katusha Alpecin & Bora Hansgrohe pro team

Groene trui winnaar Marcel Kittel en drievoudig wereldkampioen Peter Sagan rijden volgend jaar met een Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer en hartslagmeter

Rotterdam - 27 december - Wahoo Fitness kondigt samenwerkingen aan met UCI World Tour teams Katusha Alpecin en Bora Hansgrohe voor 2018. Beide teams zullen de ELEMNT BOLT fietscomputer en TICKR hartslagmeter gebruiken tijdens het komende seizoen. De eerste is ontworpen met superieure aerodynamica en toont nu zijn kracht in de samenwerkingen met beide pro teams.

Bij Bora Hansgrohe rijdt momenteel drievoudig wereldkampioen Peter Sagan en de nationaal kampioen van Polen van 2016 Rafael Majka. Met 30 gewonnen wedstrijden in 2017 probeert Bora Hansgrohe dit succes in 2018 nog verder te vergroten met de hulp van de innovatieve technologie van Wahoo Fitness.

Ik denk dat de Wahoo fietscomputers niet alleen uitzonderlijk goed zijn qua techniek, prestaties en mogelijkheden, maar er ook gewoon cool uit zien en gebruiksvriendelijk zijn. Ze kunnen makkelijk aan mijn voorkeuren aangepast worden. Iets wat ik erg belangrijk vind. Peter Sagan, drievoudig wereldkampioen

Ook Katusha Alpecin gaat een vergelijkbare samenwerking aan met Wahoo Fitness. Het team wordt geleid door viervoudig tijdritkampioen Tony Martin en winnaar van de groene trui in de Tour van afgelopen jaar Marcel Kittel. Komend jaar is het tiende jaar dat het team meedoet aan de World Tour. Met 234 overwinningen en 434 podium finishes hopen ze er dit jaar nog meer goede prestaties aan toe te voegen. De ELEMNT BOLT en TICKR hartslagmeter zullen hierbij een cruciaal onderdeel zijn van hun trainings- en wedstrijd strategieën.

Beide teams volgen hiermee team Sky dat in 2017 de Tour de France won en sinds 2014 gebruik maakt van Wahoo Fitness technologie om zich constant te verbeteren en mee te doen aan de top van de World Tour.

We zijn extreem trots dat de snelste rijders in het peloton rijden met Wahoo apparaten. De winst die je behaalt met Wahoo producten is echt en niks bewijst dit beter dan de samenwerkingen met deze drie teams. Chip Hawkins, CEO van Wahoo Fitness

Favicon for drive.google.com PERSMAP WAHOO SAMENWERKINGEN 2018 drive.google.com

Over Wahoo Fitness

Vanuit Atlanta heeft Wahoo Fitness een volledig ecosysteem ontwikkelt van apps, sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en fitness enthousiastelingen. Wahoo’s prijswinnende lijn van Bluetooth Smart en ANT+ producten bevat onder andere de KICKR en KICKR SNAP indoor fietstrainers, de ELEMNT en ELEMNT BOLT slimme gps-fietscomputers, ‘s werelds eerste smartphone verbonden fietscomputers en de TICKR familie bestaande uit de TICKR, TICKR Run en de TICKR X, die cardiotraining combineren met geavanceerde bewegingsanalyses. Meer informatie over alle producten van Wahoo vind je op www.wahoofitness.com.

Over 2moso

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.