Wahoo wil clubleden en renners BEAT naar hoger niveau brengen

Rotterdam - 4 januaru 2018 - BEAT Cycling Club zal het komende seizoen uitgerust worden door het Amerikaanse tech-fitnessbedrijf Wahoo. Wahoo voorziet de professionele wielerploegen van KICKR fietstrainers, ELEMNT BOLT fietscomputers, TICKR hartslagmeters en accessoires. Daarnaast zal Wahoo haar producten gaan inzetten tijdens de vele activiteiten die BEAT voor haar leden organiseert en hen samen met BEAT op een professionele manier gaan helpen met het verbeteren van hun prestaties.

Wahoo staat bekend als een innovatief merk op het gebied van tech-fitnessproducten voor fanatieke sporters en is als partner van Team Sky, Bora Hansgrohe, Katusha en Canyon SRAM Racing al actief in het mannen- en vrouwenpeloton op het hoogste niveau. Dankzij de unieke clubstructuur kan BEAT het relevante aanbod voor ambitieuze fietsers combineren met de kennis en expertise vanuit de eigen professionele wielerploegen.

BEAT Cycling Club is blij om Wahoo toe te kunnen voegen aan de groeiende reeks technische partners van de club.

Met Wahoo hebben wij een innovatieve partner aan boord gehaald die een geweldig productaanbod heeft voor onze professionele ploegen, maar bovenal ook voor de vele ambitieuze fietsers binnen onze club. We kijken er ontzettend naar uit om Wahoo te betrekken in al onze activiteiten op topsport- en breedtesportniveau. Medeoprichter Beat Cycling Club Geert Broekhuizen

Om de samenwerking vorm te geven en te activeren binnen de Benelux werkt BEAT Cycling Club nauw samen met 2moso, de exclusieve distributeur van Wahoo in de Benelux. René Knierim, eigenaar van 2moso, deelt het enthousiasme over dit partnership: “2moso en Wahoo zijn relatieve nieuwkomers in de fietswereld. Vanuit die gedachte zijn we continu op zoek naar partners die op hun eigen wijze sport beleven. Wij waren direct enthousiast over de plannen van BEAT en Wahoo past perfect in dit plaatje.”

KICKR 17 Road Bike Detail 3.jpg
  • jpg
VEL4490.JPG
  • JPG
untitled shoot-419.jpg
  • jpg

Over Wahoo

Wahoo helpt atleten om beter te presteren door gebruiksvriendelijke connected devices te maken, bestemd voor wielrennen, hardlopen en fitness. Het bedrijf is opgericht in 2010 door Chip Hawkins en is gevestigd in Atlanta, Georgia in de Verenigde Staten. Sindsdien is Wahoo snel gegroeid en telt het bedrijf inmiddels zo’n 100 werknemers die wereldwijd de sportmarkt bedienen.

Over BEAT Cycling Club

BEAT Cycling Club is de eerste professionele wielerclub in de geschiedenis van de wielersport waar topsport, breedtesport en wielerfans samenkomen. Momenteel is BEAT de snelst groeiende wielerclub van de Benelux, met duizenden betrokken supporters en leden. Na de lancering van de eerste commerciële UCI baanploeg in de historie van de Nederlandse baansport, presenteerde BEAT ook een UCI continentale wegploeg vanuit de clubstructuur die in 2018 haar debuut maakt in het peloton. Meer informatie over BEAT Cycling Club is te vinden op onze website www.beatcycling.club.

Favicon for brandfolder.com Meer foto's brandfolder.com
Favicon for drive.google.com Logo's Wahoo Fitness drive.google.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL