Wahoo onthult de nieuwe TICKR FIT optische hartslagmeter armband

Even nauwkeurig, maar eenvoudiger dan een borstband

Rotterdam - 9 januari 2018 - Wahoo Fitness, bekend van hun bluetooth sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en fitness, kondigt vandaag de nieuwste telg in de TICKR familie aan: de TICKR FIT. Deze hartslagmeter is net zo nauwkeurig als een borstband hartslagmeter, maar werkt eenvoudiger omdat hij om je arm zit.

De TICKR FIT is uitgerust met Bluetooth en ANT+ technologie en kan moeiteloos verbonden worden met fitness apps, smartphones, GPS fietscomputers en horloges. De FIT heeft een verstelbare band zodat hij comfortabel om de arm past, maar ook de meest uitdagende trainingen kan doorstaan. Hij is waterbestendig en de oplaadbare batterij gaat 30 uur mee.

“Ondanks dat een op de borst gedragen hartslagmeter heel erg nauwkeurig is, is het niet de meest comfortabele optie voor de meeste mensen,” vertelt productmanager Taryn Lushinsky. “We hebben hard gewerkt om een product te ontwikkelen dat net zo goed en eenvoudig is en voorziet in de behoefte van die mensen. De TICKR is een hele populaire productcategorie en we denken dat de FIT uitgebreidere mogelijkheden biedt voor gebruikers.”

De TICKR FIT komt bij de bestaande TICKR X en de TICKR hartslagmeters en stellen je in staat om je training, afgelegd afstand of herhaalde oefeningen beter bij te houden. Ook kun je er eenvoudig het aantal verbrande calorieën en je hartslag mee bijhouden. Het maakt dus niet uit waar je sport. Er is altijd een geschikte TICKR die je in de gaten houdt.

Hqdefault

Over Wahoo Fitness

Vanuit Atlanta heeft Wahoo Fitness een volledig ecosysteem ontwikkelt van apps, sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en fitness. Wahoo’s prijswinnende lijn van Bluetooth Smart & Ant+ producten bevat onder andere de KICKR en KICKR SNAP indoor fietstrainers, de ELEMNT, ELEMNT BOLT en ELEMNT MINI slimme gps-fietscomputers, ‘s werelds eerste smartphone verbonden fietscomputers en de TICKR familie bestaande uit de TICKR, TICKR Run en de TICKR X, die cardiotraining combineren met geavanceerde bewegingsanalyses. Meer informatie over alle producten van Wahoo vind je op www.wahoofitness.com.

Over 2moso

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten