ASS SAVERS NIEUWE SPEED MULLET HOUDT JE VOETEN BLIJ

Korte bevestiging aan de voorkant, lange bescherming aan de achterkant

Göteborg, maart 2018 - Ass Savers brengt hun eerste voorspatbord uit en zorgt daarmee dat je voeten droog blijven. Je maakt hem in seconden vast op vrijwel elke fiets. Het maakt niet uit of er kabels lopen of hoe groot je frame is. Het lange neerwaartse bereik zorgt ervoor dat hij bezig is waar het echt telt.

speed mullet press pic 1.jpeg
  • jpeg

Het Speed Mullet Principe

Doordat de bevestiging kort en de bescherming lang is, is Ass Savers er in geslaagd een voorspatbord te maken dat echt op elke fiets kan en beschermt waar het nodig is, onderaan. Ze noemen dit het Speed Mullet Principe.

Universele pasvorm

Je maakt de Speed Mullet in seconden vast met een 2-in-1 klittenband aansluiting. Het maakt dus niet meer uit of je een super dik carbon frame of een elegant staal frame hebt. De vouwen in het ontwerp zorgen ervoor dat de Speed Mullet altijd onder de juiste hoek staat. Op elke fiets.

Kabelbeheer

Wat de Speed Mullet beter maakt dan de rest is de manier waarop hij met kabels omgaat. Hij gebruikt twee groeven waardoor de kabels tussen het frame en het spatbord kunnen lopen. Hierdoor kan hij overweg met bijna alle bestaande kabel combinaties.

Gebruik hem overal

Dus of je nu door de stromende regen verkeer aan het ontwijken bent tijdens spitsuur of over eindeloze verregende gravel paden aan het knallen bent, de Speed Mullet is je nieuwe kapsel.

De Speed Mullet komt in Pitch Black en is te koop voor een bescheiden €11,95. Dit nieuwe voorspatbord is verkrijgbaar vanaf 26 maart, maar is nu al beschikbaar als pre-order op de website van Ass Savers.

speed mullet press pic 2.jpeg
  • jpeg

Over Ass Savers

In de zomer van 2011 bereidde oprichter Staffan Widell zich voor op een regenachtige rit naar huis. Hij scheurde een stuk karton af en stak het onder zijn zadel om een beetje droog thuis te komen. Verrast door het positieve resultaat besloot hij samen met een paar vrienden het stuk karton om te zetten in een spatbord concept en samen richtten ze Ass Savers op. Nu, 7 jaar verder, werken er vijf mensen op het hoofdkantoor van Ass Savers in Göteborg in Zweden. Ondertussen zijn er meer dan een miljoen Ass Savers verkocht en het merk dat begon als een grap wordt ondertussen door miljoenen fietsers over de hele wereld herkend.

Meer foto's

  • jpg
  • jpg
  • jpg
  • jpg