AMPLER ONTHULT DRIE NIEUWE E-BIKES DIE FORENZEN MAKKELIJKER MAAKT

Ampler is een slimme elektronische fiets voor de stedelijke forens die je verder brengt zonder zweten

Berlin - April 2018 - Na een succesvolle Indiegogo campagne in 2016 waarbij Ampler Bikes €158.000 ophaalde lanceren ze nu drie nieuwe fietsen met trapondersteuning: De Curt, Stout en Stellar. Deze e-bikes worden met de hand in Tallinn in elkaar gezet en zien er uit als normale fietsen, maar hebben een bereik van 70 km. Met dit concept wil Ampler het leven van forenzen makkelijker maken. Ampler heeft ondertussen meer dan 1000 fietsen verkocht in 21 verschillende landen en ze willen nu de rest van de wereld veroveren met deze drie fietsen.

278349 ampler berlin 1 narrow 62ef8e original 1524144699

Bij Ampler Bikes bouwen ze al sinds 2014 fietsen met elektronische trapondersteuning. Drie jaar geleden zijn de oprichters begonnen met de ontwikkeling van wat nu de Ampler is worden. Het resultaat is een fiets die er voor zorgt dat je de auto niet meer nodig hebt. Ook zorgt hij ervoor dat heuvels vlak lijken en tegenwind met je mee lijkt te waaien. Hiermee zijn ze een weg ingeslagen die er voor moeten zorgen dat het forenzenprobleem volledig opgelost wordt door een beter alternatief te geven dan de auto: een e-bike die er niet uitziet als een e-bike.

De Ampler werkt eenvoudig: Je fiets gewoon zoals normaal. De slimme elektronica in de fiets meet hoe hard je trapt en voegt daar evenzoveel kracht aan toe. Hierdoor wordt het fietsen lichter en ben je sneller op je bestemming. Zorgen maken dat je batterij leeg is hoeft niet met een bereik van 70 km. De bijbehorende mobiele app laat je de verschillende fietsmodussen aanpassen, kalibreert de elektronica in de fiets, houdt de fiets up-to-date en houdt bij waar je geweest bent. De lichtste Ampler weegt 14 kg en is daarmee net zo zwaar als een gewone fiets. Bovendien is hij 35% lichter dan de gemiddelde e-bike.

Daarnaast is een Ampler kopen eenvoudig. Ze worden allemaal in Europa voor je in elkaar gezet en gratis bij je voordeur afgezet. Alle transportkosten en andere kosten zitten al in de prijs van de fiets en daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Ook heeft Ampler Bikes geen uitgebreid distributie netwerk of dure pakhuizen, waardoor ze eenvoudig de competitie aankunnen met vergelijkbare fietsen.

Ook opent Ampler Bikes eind mei een flagship store in Berlijn waar de verschillende Amplers uitgebreid te testen zijn en je met al je vragen terecht kan. Meer informatie volgt binnenkort.

278350 curt berlin 1 narrw 3a3d3b original 1524144837

About Ampler Bikes:

Ampler Bikes lanceerde in 2016 een succesvolle Indiegogo crowd funding campagne waarbij ze €158.000 hebben opgehaald. Hiermee konden ze hun internationale ambities gaan waarmaken. Ze willen voor eens en voor altijd met het forenzenprobleem afrekenen door de beste fietsen met trapondersteuning te maken. Het team bestaat ondertussen uit 15 personen die verdeeld zijn over de twee locaties: Berlijn en Tallinn. In het team zitten onder andere fietsers, technologen en ingenieurs die handig hun eigen batterij en elektronica hebben ontwikkeld en weer verborgen hebben in het frame. Hierdoor behoudt deze zijn minimale uitstraling en straalt de fietser van geluk.

Meer over de modellen:

Curt: Rauw. Ongetemd. Snel.

Curt is een snelle en gedurfde stadsfiets die gestript is tot de naakte essentie. De atletische bouw en lichte gewicht vormen een perfecte combinatie met de sportieve geometrie. Hij voelt hierdoor stevig en reageert goed - net als een echte racefiets.

Stout: Onvoorwaardelijk. Veelzijdig. Pretentieloos.

Stout is een sterke en veelzijdige moderne fiets voor de forens die je een uitstekende ervaring biedt. Voeg daar het gemak en comfort van de trapondersteuning aan toe en je krijgt een fiets die het overal goed doet.

Stellar: Veelzijdig. Authentiek. Onvoorwaardelijk.

Stellar is een moderne forenzenfiets die je het comfort en de flexibiliteit geeft van een stadsfiets en het spannende van een snelle e-bike van de 21e eeuw.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten