278349 ampler berlin 1 narrow 62ef8e large 1524144699

Ampler opent een flagship store in Berlijn en breidt zich verder uit naar centraal Europa

Berlijn - Ampler Bikes, de maker van lichte e-bikes, kondigt met trots de opening van hun eerste flagship store aan in het hart van Berlijn. Na duizenden fietsen online te hebben verkocht sinds 2016 zet Ampler nu de volgende stap naar een fysieke winkel. Daarnaast breidt het merk zich uit naar Duitsland en centraal Europa.

De Ampler Bikes showroom bevindt zich in het hippe hart van Berlijn Prenzlauer Berg op de Kollwitzstrasse 47. De flagship store vormt de basis vanwaar het de Duitse en centraal Europese markt zal bedienen. Hieronder vallen de gewone winkel verkopen, een testrit centrum en een regionale garantie en reparatie hub. Hiernaast is het nu ook mogelijk om Amplers te testen in Amsterdam, Zürich, München, Düsseldorf en Wenen.

Oprichter van Ampler Bikes Hannes Laar vertelt: “De opening van de eerste brand store is een belangrijke mijlpaal voor ons. Mede omdat we geloven dat het direct verkopen van de fietsen aan consument er voor zorgt dat we de prijzen en de service zo goed mogelijk houden. Het bouwen van onze eigen winkel en niet het benaderen van fietsenwinkels was de enige logische stap die we kunnen zetten. Onze visie om de eerste keus te worden als oplossing voor het forenzen probleem heeft ervoor gezorgd dat we gewaagde stappen nemen om onze klanten te bereiken met ons verhaal en de producten. We zijn erg trots op hoe ver we gekomen zijn de afgelopen twee jaar en we hopen dat we fysieke barrières kunnen blijven verkleinen en fietsen meer toegankelijk kunnen maken voor mensen in heel Europa.”

De Ampler Bikes flagship store is nu te bezoeken op de Kollwitzstrasse 47 in Berlijn en is open elke dinsdag tot vrijdag van 11 tot 19 uur en op zaterdag van 11 tot 17 uur.

Hqdefault

About Ampler Bikes

Ampler Bikes trok de aandacht in 2016 toen ze een Indiegogo lanceerde met een lichtgewicht e-bike die er uitzag als een gewone fiets. In februari van dit jaar brachten ze drie nieuwe modellen uit: de Curt, de Stout en de Stellar, waarbij de lichtste variant slechts 14.1 kg weegt. Het merk komt oorspronkelijk uit Tallinn, Estland waar de drie oprichters hun eerste prototype in 2014 bouwden. Op dit moment heeft Ampler zestien werknemers in dienst verspreid over Tallinn en Berlijn.

278350 curt berlin 1 narrw 3a3d3b original 1524144837

Flagship store details:

Kollwitzstraße 47, 10405, Berlijn, Duitsland

Openingsuren: Dinsdag t/m vrijdag van 11 tot 19 uur en zaterdag van 11 tot 17 uur

Social & media map:

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten