De SILCA SuperPista Digital

Generatie overschrijdende duurzaamheid, ongelofelijk nauwkeurig en gebruiksvriendelijk

DSC_7373.jpg
  • jpg

Amsterdam | 16 oktober, 2018 – De derde generatie Silca SuperPista combineert alle elementen die de SuperPista al 30 jaar de favoriete pomp van de ProTour maakt. Daarnaast zijn alle functies die zowel professionals als amateurs verzocht hebben verwerkt in deze nieuwste generatie.

In plaats van een traditionele pomp is de SuperPista gebouwd als een verende voorvork. De pomp combineert een volledig metalen schokzuigerontwerp met een klassieke Italiaans leren plunjer en Duitse IGUS lagers voor een soepele beweging.

De extra grote aluminium voet maakt de pomp twee keer stabieler dan normale fietspompen. Daarbij is hij ook goed te gebruiken als je je racefietsschoenen aan hebt. Het essenhouten handvat heeft dezelfde ergonomische vorm als het handvat van de SuperPista Ultimate en biedt het beste comfort.

DSC_5179.jpg
  • jpg
DSC_5190.jpg
  • jpg
DSC_5174.jpg
  • jpg
DSC_5173.jpg
  • jpg
Favicon for news.twotoneams.nl SILCA SuperPista Digital Media kit news.twotoneams.nl

Ook biedt de SuperPista als eerste Silca pomp een slang ontwerp dat vastgemaakt zit aan de bovenkant. Aan de bovenzijde zit een magneet om hem eenvoudig op te bergen. Omdat je makkelijker bij pompkop kan is hij minder belastend voor je rug. Net als bij de Ultimate Pump is de SuperPista voorzien van het prijswinnende HIRO pompkop. De volledig van metaal gemaakte pompkop was van origine ontworpen voor ultra hoge druk race gebruik en monteurs gebruiken hem graag omdat hij zo compact, instelbaar en goed aansluit op elk ventiel.

Belangrijkste punten

  • Digitale meter met Silca’s eenvoudig in het gebruik prijswinnende HIRO pompkop
  • “Schokzuiger” ontwerp met Duitse IGUS lagers en klassiek Italiaans leren plunjer
  • Essenhouten handvat
  • Stabiel aluminium voetstuk dat goed werkt met elke schoen
  • Pompkop magneet bovenaan de pomp voor eenvoudig gebruik
  • Eenvoudig in het onderhoud en in de mogelijkheid onderdelen te vervangen
  • AVP; $275,-

Productpagina (live op 16/10); https://silca.cc/products/superpista-digital

Super PIsta Digital Kitchen.jpeg
  • jpeg

Over SILCA

SILCA is opgericht in 1917 door Felice Sacchi in een plaatsje net buiten Milaan in Italië. SILCA pionierde met meters op de fietspomp om luchtdruk af te lezen, ze waren de eerste die hoge druk fietspompen maakte die in je frame zitten en na de tweede wereldoorlog gebruikte ze als een van de eerste die de nieuwe lichtgewicht materialen die hieruit voort kwamen gingen gebruiken. Later waren ze de eerste die CO2 gebruikte om snel je banden op te pompen als je langs de weg staat. Tegenwoordig zit SILCA in Indianapolis waar ze iconische producten ontwerpen met de beste materialen en hoogwaardige ambacht.

Contact

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL