Ampler_Berlin_1-narrow.jpg
  • jpg

De schone e-bikes van Ampler komen naar België

Kom ze bekijken bij Velofollies of test ze binnenkort bij jou in de buurt

Kortrijk/Berlijn - Januari 2019 - Ampler meldt met trots dat ze hun onopvallende e-bikes in België lanceren tijdens Velofollies. Het merk staat al langer bekend als de producent van e-bikes die er niet uitzien als e-bike, maar gewoon werken en breidt hun aandacht nu verder uit naar België. Na een succesvolle lancering in Duitsland en Nederland en voorzichtige eerste stappen in de Britse markt is het nu tijd voor de Belgen om kennis te maken met deze unieke fietsen.

Ampler nodigt iedereen uit om op 18,19 en 20 januari naar Velofollies te komen en hier de fietsen te bewonderen en te proberen. Ook kun je Ampler nu uitgebreid testen bij Pedaleur de Flandres in Gent. Andere steden in België zullen spoedig volgen.

  • VIDEO
  • VIDEO
  • VIDEO
CSS-AMPERS.jpg
  • jpg

Over de Ampler e-bikes:

De e-bikes van Ampler Bikes worden met de hand in Tallinn in elkaar gezet en zien er dus uit als normale fietsen, maar ze hebben wel een bereik van 70 km. Met dit concept wil Ampler het leven van forenzen makkelijker maken. Ampler heeft ondertussen in meer dan 21 verschillende landen hun fietsen verkocht en ze willen nu België veroveren met de Curt, Stellar en Stout.

Over Pedaleur de Flandres:

Het Pedaleur de Flandres Cycling Cafe is de hotspot voor wielrenners in hartje Gent. Gepassioneerde wielerliefhebbers ontvangen je met open arm voor een lekkere koffie, een fris biertje of lekker stukje cake voor of na je rit. Ontmoet er andere fanatieke fietsers en geniet er samen van de beste wielerwedstrijden op televisie of vergezel ons tijdens één van onze wekelijkse rides. In autovrije stad zoals Gent zijn de Ampler fietsen een mooi alternatief om je vlot te verplaatsen door de stad.

Over Ampler:

Ampler Bikes lanceerde in 2016 een succesvolle Indiegogo crowdfunding campagne waarbij ze €158.000 hebben opgehaald. Hiermee konden ze hun internationale ambities gaan waarmaken. Ze willen voor eens en voor altijd met drukte in de stad en slechte bereikbaarheid afrekenen door de beste fietsen met trapondersteuning te maken en je bovennatuurlijke krachten te geven die jou in staat stellen verder te gaan.

Het team bestaat ondertussen uit 27 personen die verdeeld zijn over de twee locaties: Berlijn en Tallinn. In het team zitten onder andere fietsers, technologen en ingenieurs die handig hun eigen batterij en elektronica hebben ontwikkeld en weer verborgen hebben in het frame. Hierdoor behoudt deze zijn minimale uitstraling en straalt de fietser van geluk.

Meer over de modellen:

Curt: Rauw. Ongetemd. Snel.

Curt is een snelle en gedurfde stadsfiets die gestript is tot de essentie. De atletische bouw en lichte gewicht vormen een perfecte combinatie met de sportieve geometrie. Hij voelt hierdoor stevig en reageert goed - net als een echte racefiets.

Stout: Onvoorwaardelijk. Veelzijdig. Pretentieloos.

Stout is een sterke en veelzijdige moderne fiets voor de forens die je een uitstekende ervaring biedt. Voeg daar het gemak en comfort van de trapondersteuning aan toe en je krijgt een fiets die het overal goed doet.

Stellar: Veelzijdig. Authentiek. Onvoorwaardelijk.

Stellar is een moderne forenzenfiets die je het comfort en de flexibiliteit geeft van een stadsfiets en het spannende van een snelle e-bike van de 21e eeuw.

Handige links:

Favicon for news.twotoneams.nl Ampler Bikes - Perskit news.twotoneams.nl
Favicon for instagram.com Ampler Bikes op Instagram instagram.com
Favicon for facebook.com Ampler Bikes op Facebook facebook.com