bikemotion-and-2moso.jpg
  • jpg

2moso brengt Wahoo Fitness, 4iiii en Rokform naar Bike MOTION

Komt dat zien in Hal 11 bij stand D040

Rotterdam/Utrecht 1 maart 2019 - Het fietsseizoen in de Benelux begint natuurlijk bij Bike MOTION in Utrecht. Om de het fietsseizoen zo vloeiend mogelijk te laten overgaan van binnen naar buiten brengt 4iiii zijn Precision en Podiiiium vermogensmeters mee naar de beurs. Rokform zorgt dat je goed voorbereid bent voor het appverbod op de fiets dat op 1 juli ingaat en Wahoo Fitness is natuurlijk weer aanwezig met de mooiste trainers en beste fietscomputers.

4iiii-2.jpg
  • jpg

4iiii

Tijdens het winterseizoen trainen veel fietsers op een van de Wahoo KICKR’s om zich optimaal voor te bereiden op het komende seizoen. Als het weer dan eindelijk lekker genoeg is om naar buiten te kunnen missen ze vaak iets dat op de trainer zit, maar dus ontbreekt op hun racefiets: een vermogensmeter.

Want als je dan tijdens de winter je FTP nauwkeurig hebt bepaald en omhoog gebracht hebt, dan wil je daar natuurlijk ook op de weg van profiteren en dus kunnen zien hoeveel watt je wegtrapt. Daarom komt 4iiii met de Precision en de Podiiiium. Twee relatief goedkope oplossingen om je vermogen te meten tijdens je ritten.

rokform-BM.jpg
  • jpg

Rokform - de veiligste manier om je smartphone op je fiets te bevestigen

Vanaf komende zomer zal het niet meer toegestaan zijn om met je smartphone in de hand op de fiets te zitten. Dat je niet meer met je vrienden mag appen tijdens het fietsen is logisch, maar hoe ga je je geleverde vermogen in de gaten houden of je weg vinden in een nieuwe stad?

Naast dat dit de veiligste manier is om je smartphone op je stuur te bevestigen, beschermen de handige cases ook je telefoon. Met de verwijderbare magneet in de hoesjes bieden deze ook een alternatief om de telefoon ergens aan vast te maken.

De cases zijn geschikt voor de iPhone 7/8 (plus), iPhone X(s) (Max), XR en de Galaxy S8/S9 (+) en zijn schokbestendig met een beschermende buitenlaag van polycarbonaat en verstevigde hoeken. Ze bieden rondom bescherming met een slank ontwerp. Verder zijn er drie verschillende manier om hem op je fiets vast te zetten, dus voor iedereen is er wel een geschikte oplossing om veiliger op de fiets te navigeren.

Koop een Rokform case voor iPhone of Samsung en ontvang GRATIS de Bike Handlebar Mount t.w.v. €24,99! *

wahoo-BM-pr.jpg
  • jpg

Wahoo Fitness

Ook Wahoo Fitness is uiteraard aanwezig op stand D040 in hal 11 met de bekende trainers en fietscomputers. Test de nieuwe KICKR CLIMB om je klimspieren te verbeteren en de HEADWIND die je slim koel houdt tijdens je training.

Het is Koers op Twitter: Ga je naar de @BikeMOTIONBLX op vrijdag 1 maart? Zorg dan dat je om 20:00 uur bij de Wahoo-stand bent. Een van onze rideleaders zal live de HiK social ride op @GoZwift aansturen met commentaar van @gasolinebrother. #wahooligan #zwiftparty

Over 2moso:

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt zijn leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Kijk voor meer verkoop informatie in de Benelux op www.dedigitalesporter.nl

4iiii: prijzen en leverbaarheid

Enkelzijdig (inclusief crank):

Shimano 105: vanaf €349,99

Shimano Ultegra: vanaf €399,99

Shimano Dura Ace: vanaf €489,99

Shimano XT(R): vanaf €549,99

Dubbelzijdig (inclusief crankstel):

Dura Ace 9100: €1.199,99

Vanaf april leverbaar:

Shimano Ultegra dubbelzijdig

Shimano 105 7000 enkelzijdig  

* Actieperiode: aankoopdatum van de case van vrijdag 1 maart t/m 8 maart 2019. Kom de actieflyer halen bij stand D040 hal 11 van 2moso & Rokform tijdens Bike Motion

Favicon for twotoneams.link Rokform - Media folder twotoneams.link