Ampler Bikes groeit hard door in Europa terwijl hun fietsen steeds lichter worden en er meer opties op zitten

Berlin/Tallinn - Februari 2019 - Ampler Bikes, de e-bike makers die op een missie zijn om een betere woon-werk verkeer ervaring te creëeren, is Europa stormenderhand aan het veroveren en introduceert nu verbeterde versies van hun bestaande assortiment. In 2018 is heeft het bedrijf twee keer meer mensen aangenomen en hebben ze de omzet verdubbeld. Ze hebben een showroom geopend in Berlijn en brengen nu dus updates uit van Curt, Stout en Stellar. Ze maken hiermee goede vorderingen in het wegnemen van fysieke en mentale barrières voor pendelaars.

De fietsen van Ampler zijn zo gebouwd dat ze je extramenselijk krachten geven. Ze zorgen ervoor dat je sneller bent, meer kracht kan leveren en verder kan komen dan je normaal zou gaan op een fiets. De Ampler Curt is de lichtste van de updates en weegt nog maar 13.5 kg, zelfs als deze volledig is uitgerust met lichten, spatborden en anti-lek banden. Niets dus dat een Ampler tegenhoudt om zijn bestemming te bereiken.

Ampler Curt heeft de sportievere looks van de drie e-bikes, maar de Stout en Stellar zijn meer geschikt voor moderne forenzen die meer behoefte aan comfort en veelzijdigheid hebben. De laatste twee krijgen dan ook een flinke upgrade met nieuwe kleuren en nieuwe high-end componenten zoals remmen, anti-lek banden, spatborden, geïntegreerde lichten en bagagedragers.

2018 was een goed jaar voor Ampler Bikes. De productie capaciteit is opgeschroefd en het aantal mensen dat bij Ampler werkt is verdubbeld. Dit zorgt ervoor dat de fietsen nog sneller direct aan de consument geleverd kunnen worden. In het voorjaar van 2019 kost het nog maar 4 tot 7 werkdagen om de fietsen waar dan ook in Europa af te leveren.

Ook bezoekt het Ampler team 18 verschillende evenementen in vijf verschillende landen in 2019 om de fietsen persoonlijk aan het publiek te laten zien. Daarnaast zijn er vanaf maart nog meer mogelijkheden om de fietsen te testen in nog meer steden. Hou Ampler’s evenementen kalender in de gaten om te zien waar je heen moet om de nieuwe fietsen te testen.

SNEAK PREVIEW

304246 wrcmcdsc 6158 6678f4 original 1550501839

Videos van de Curt, Stout en Stellar

“We zien de elektrische Ampler als een evolutie van de fiets zoals we die al kennen. We blijven fietsen, maar met een nieuwe generatie fietsen”

Ampler Bikes

"We hebben een aantal spannende jaren achter de rug waarin we veel ervaring hebben kunnen opbouwen. We hebben goede resultaten geboekt en de fietsen nog verder kunnen verbeteren en we kijken daarom erg uit naar het komende jaar. Ons doel is om te blijven bouwen aan Ampler als eerste keus voor forenzen. Onze elektrische fietsen geven je meer vrijheid en onafhankelijkheid om je te verplaatsen binnen een stad dan welke manier van transport dan ook. Met Ampler zit je nooit vast in het verkeer, heb je geen last van de laatste bus nemen of geen parkeerplek hebben én je hebt geen last meer van heuvels of tegenwind."

Ardo Kaurit, CEO & co-founder

Verbeteringen aan de 2019 modellen:

Ampler Curt

 • Kost €2890 en is volledig klaar voor vertrek. Inclusief lichten, spatborden en lekbeschermende banden
 • Een bereik van 70 km met trapondersteuning
 • Volledig geïntegreerde batterij en elektronica
 • Lichtgewicht carbon voorvork met verbeterde demping
 • Lichtgewicht lekbeschermende Continental Grand Prix 4 banden
 • Krachtig en fel Eyc voorlicht van Busch+Müller en geïntegreerd achterlicht van Lightskin
 • Een nieuw steekas voorwiel dat het makkelijker maakt het wiel te verwijderen of te vervangen. Ook zorgt dit ervoor dat de schijfremmen niet gaan aanlopen. Dit zorgt ervoor dat het wiel lichter is.
 • Met de bijbehorende mobiele app kun je de hoeveelheid trapondersteuning aanpassen, over-the-air updates ontvangen, ritten bijhouden en navigeren.

Ampler Stout en Stellar

 • Kosten €2490 en zijn volledig klaar voor vertrek. Inclusief lichten, spatborden, begagedrager en lekbeschermende banden
 • Een bereik van 70 km met trapondersteuning
 • Volledig geïntegreerde batterij en elektronica
 • Nieuwe kleuren: Space Blue voor Stellar en Pine Green voor de Stout
 • Nieuwe hoogwaardige Shimano Deore versnellingen
 • Nieuwe hoogwaardige Shimano Deore hydraulische schijfremmen
 • Lekbeschermde en lichtgewicht Continental Top Contact II banden
 • Krachtig en fel Eyc voorlicht van Busch+Müller en geïntegreerd achterlicht van Lightskin
 • Een nieuw steekas voorwiel dat het makkelijker maakt het wiel te verwijderen of te vervangen. Ook zorgt dit ervoor dat de schijfremmen niet gaan aanlopen. Dit zorgt ervoor dat het wiel lichter is.
 • Met de bijbehorende mobiele app kun je de hoeveelheid trapondersteuning aanpassen, over-the-air updates ontvangen, ritten bijhouden en navigeren.

Over Ampler Bikes

Sinds de lancering in 2016 heeft Ampler al duizenden Amplers direct aan de consument verkocht en afgeleverd. Nu gaan ze nog verder met het creeeren van de beste forenzen ervaring met hun lichte en wendbare e-bikes. Op dit moment werken er 30 mensen op de twee locaties in Berlijn en Tallinn. In Berlijnse buurt Prenzlauer Berg bevindt zich de Ampler Bikes Showroom op de Kollwitzstraße 47. Dit is tegelijkertijd de basis voor alles wat Ampler in Duitsland en centraal Europa doet met directe verkoop, mogelijkheden om te testen en fietsen te laten repareren.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten