rokform-BM-pr.jpg
  • jpg

Rokform bereid je goed voor op het appverbod

Voorkom een boete van €95 en laat je smartphone op je stuur

Rotterdam - april 2019 - Rokform biedt de oplossing voor het appverbod en maakt jouw rit veiliger met hun smartphone cases en mounts voor op het stuur. Of je nu op de fiets, op de motor of in de auto zit. Rokform houdt je veiliger op de weg en je geld in je portemonnee.

Vanaf 1 juli van dit jaar gaat het appverbod in waarna je niet meer met je smartphone in de hand mag fietsen. Boetes beginnen bij €95. Goed voor het verkeer, minder handig als je de weg niet weet of wil bijhouden hoeveel watt je trapt. Elke keer stoppen om te kijken is geen optie, dus monteer je je smartphone stevig op je stuur. Vervolgens kijk je er af en toe naar om te zien waar je heen moet of hoeveel kracht je levert.

rokform-BM.jpg
  • jpg

Naast dat dit de veiligste manier is om je smartphone op je stuur te bevestigen, beschermen de handige cases ook de telefoon zelf. De reviews van gebruikers zijn erg goed en de kwaliteit behoort tot de beste in de markt. Met de verwijderbare magneet in de hoesjes bieden deze ook een alternatief om de telefoon ergens aan vast te maken. En dit is handiger dan je misschien zou denken.

De cases zijn geschikt voor de iPhone 7/8 (plus), iPhone X(s) (Max), XR en de Galaxy S8/S9 (+). Ondersteuning voor de gloednieuwe S10 komt binnenkort. Verder zijn ze schokbestendig met een beschermende buitenlaag van polycarbonaat en verstevigde hoeken. Ze bieden rondom bescherming met een slank ontwerp. Verder zijn er drie verschillende manieren om ze op je fiets vast te zetten, dus voor iedereen is er wel een geschikte oplossing om veiliger op de fiets te zitten.

Over 2moso

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt zijn leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Kijk voor meer verkoop informatie in de Benelux op www.dedigitalesporter.nl