PEdAL ED lanceert de nieuwe Odyssey Bikepacking tassen collectie

pedaled-internode-4.jpg
  • jpg

Amsterdam, april 2019 - PEdAL ED breidt de huidige Odyssey collectie uit met een Bikepacking tassen collectie. Dit is de ultieme combinatie van on-the-bike bagage voor al je fietsavonturen. De collectie bestaat uit een zadeltas, frametas, bovenbuistas en stuurtas.

ODYSSEY CLUSTER

De Cluster zadeltas is een onmisbaar stuk voor elke bikepacker. Of je nu op een mini avontuur gaat of van plan bent de wereld rond te rijden, de zadeltas heeft voldoende draagkracht om aan de behoeften van elke fietser te voldoen.

pedaled-cluster.jpg
  • jpg

De Cluster is gemaakt van een extreem slijtvast en duurzaam materiaal. De stof heeft een interne waterbestendige coating die een waterdichtheid van 10.000 mm garandeert. De onderste helft van de tas heeft een inzetstuk van een versterkte dubbellaagse stof. Deze beschermt de tas tegen eventueel contact met het achterwiel en dient als spatbord. De tas wordt met twee antislip gecoate klittenbandriemen bevestigd aan de zadelpen. De beschermingslaag zorgt voor een goede grip en voorkomt tot wel 50 procent van de krassen op de zadelpen. De cluster is ook geschikt voor carbon zadels en carbon zadelpennen.

Specificaties

- Waterdicht

- Dubbellaagse stof

- Lichtgewicht

- Reflecterende details

- €165

ODYSSEY INTERNODE

De Internode is een halve framebag die geschikt is voor elke gelegenheid. Deze ruime tas is gemaakt van waterbestendig materiaal. De framebag kan worden gebruikt tijdens lange fietstochten, een kleine boodschap of het dagelijks woon-werkverkeer. De tas past op de meeste fietsen en dus ook op racefietsen, gravel- en mountainbikes.

internode-pedaled-2.jpg
  • jpg
internode-pedaled-3.jpg
  • jpg

Het voorste gedeelte waar de Internode is verbonden aan de voorvork en is versterkt met extra opvulling. Dit voorkomt beschadiging aan de vork. Er is een kleine opening aan de voorkant van de tas, waar accukabels of de slang van een waterzak systeem doorheen kan. De tas is volledig gecoat en heeft een scheurbestendige stof, daarnaast is deze ook waterdicht.

Specificaties

- Waterdicht

- Reflecterende details

- Lichtgewicht

- Scheurbestendige stof

- €125

ODYSSEY NODE

De Node kan geplaatst worden op de bovenbuis van het frame, op de balhoofd of in de buurt van de zadelpen. De bovenbuis tas is voorzien van een riem die op drie verschillende posities kan worden geplaatst en twee verschillende hoogte-instellingen heeft.

node-pedaled-5.jpg
  • jpg
node-pedaled-6.jpg
  • jpg
node-pedaled-8.jpg
  • jpg

De onderkant van de tas is voorzien van een antislip stof, waardoor hij stabiel is en minder beweegt tijdens het trappen. De ritssluiting maakt het gemakkelijk de tas met één hand te openen, hierdoor hoef je niet te stoppen. De binnenkant van de tas is gevoerd, wat zorgt voor thermische isolatie. Aan de buitenzijde van de tas zitten twee net vakken die ideaal zijn voor het opbergen van kleine voorwerpen of voedselwaren.

Specificaties

- Waterdicht

- Reflecterende details

- Lichtgewicht

- Twee netten zakken

- € 75

THE ODYSSEY TENDRIL

De Tendril is een stuurtas die zowel voor racefietsen als mountainbikes geschikt is. De tas zit 2 centimeter van het stuur af, waardoor de kabels (remmen en versnelling) ongehinderd kunnen lopen.

pedaled-tendril-9.jpg
  • jpg

De tas gaat dicht door de twee zijkanten naar binnen op te rollen. Dit sluitsysteem zorgt er ook voor dat de buitenafmetingen van de tas geminimaliseerd wordt. Dit voorkomt contact met de handen waardoor je de volledige controle over de fiets behoudt. De tas heeft aan de buitenkant twee verstelbare bandjes. Hierdoor kan je andere elementen, zoals een tweede tas, tent of slaapzak toevoegen.

Specificaties

- Waterdicht

- Reflecterende details

- Lichtgewicht

- Uitbreidingsmogelijkheden

- € 138

Over PEdAL ED

PEdAL ED is in 2007 opgericht in Tokyo, Japan door het creatieve talent Hideto Suzuki. Suzuki begon met het creëren van mooie en functionele kleding als aanvulling op zijn drukke fietsleven in Tokio. Het merk begon met de liefde voor fietsen en heeft daarna enkele bekroonde collecties gemaakt. PEdAL ED is er van overtuigd dat elk kledingstuk de functie en prestaties van een fietser kan verbeteren. Daarnaast willen zij ook de meest comfortabele en duurzame kleding maken die tot nu toe zijn geproduceerd. PEdAL ED’s kleding wordt handgemaakt in Italië in het hart van de kledingproductie. 

Favicon for pedaled.com Fietskleding en -accessories | PEdAL ED pedaled.com
Favicon for instagram.com PEdAL ED (@pedaledjapan) instagram.com
Favicon for news.twotoneams.nl Press Kit - PEdAL ED news.twotoneams.nl

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL