Cannondale belooft zorgeloos fietsplezier met de introductie van de nieuwe Treadwell

312767 my20 treadwell kiss high res 322cda large 1557999180

Wilton, Connecticut, VS, 21 mei 2019- Cannondale, een topmerk van Dorel Industries, Inc. (TSX:DII.B, DII.) heeft vandaag een nieuw telg toegevoegd aan hun modellenreeks. Een makkelijke en plezierige fiets genaamd Treadwell. Het is de ideale fiets die altijd voor je klaar staat. Het is licht, eenvoudig en prettig in het gebruik. Ideaal voor tochtjes in de omgeving, om naar vrienden te fietsen of voor het dagelijkse gebruik. De fiets kan zonder enige moeite gebruikt worden en geeft je het vrije gevoel dat alleen een fiets je kan geven.

Treadwell

De Treadwell is van aluminium gemaakt, wat voor een lichtgewicht constructie zorgt. Dit maakt het trappen en het tillen van de fiets net zo gemakkelijk. Door de Easy Ride-geometrie kom je makkelijk met je voeten aan de grond en is de afstand tussen stuur en zadel comfortabel. Dit terwijl de positie op de fiets toch helemaal is afgestemd op een efficiënte krachtoverbrenging. Je zit niet te rechtop, zoals bij een cruiser, maar ook niet te ver voorover, zoals bij een sportfiets. De ideale combinatie van beide fietsen waardoor je op een Treadwell precies goed zit.

312977 c20 treadwell 2 cru qsd 2 high res 8ae4d2 large 1558009500

Cannondale-app

De Treadwell vertegenwoordigt een manier van fietsen, waarbij fiets en fietser in verbinding staan. De verbindingstechnologie van Cannondale koppelt een ingebouwde wielsensor naadloos aan de nieuwe Cannondale-app. Als het wiel even draait, wordt er automatisch verbinding gemaakt en legt het systeem elk ritje vast. De nieuwe Intellimount-stuurpen van Cannondale bevestigd naadloos je telefoon aan de Treadwell. De app kan gebruikt worden als dashboard om je snelheid, de afgelegde afstand, verbrande calorieën en zelfs behaalde CO2-besparing af te lezen. De Cannondale-app houdt je op de hoogte van onderhoud beurten en geeft je daar automatisch een melding over. Dit alles zorgt voor een geheel nieuwe en ongekende verbondenheid tussen fietser en fiets. Ook past dit bij de hedendaagse manier van leven en krijgt de 'gewone' fiets met de Treadwell een geheel nieuwe invulling.

Treadwell EQ

De Treadwell EQ is uitgerust met een voordrager en spatborden. De modellen zijn in twee frameversies verkrijgbaar: het standaardmodel (EQ) waar je makkelijk opstapt en een nog comfortabeler uniseks-model met lage stang (EQ Remixte). De Treadwell EQ is leverbaar in de maten S,M,L en kost €899,-.

OVER CANNONDALE

Cannondale is een topmerk van Cycling Sports Group, een onderdeel van Dorel Industries' segment Dorel Sports. Dorel Industries Inc. heeft een jaarlijkse omzet van $2,6 miljard en biedt werk aan circa 9200 mensen in 25 landen over de hele wereld. Met een reputatie voor permanente innovatie en kwaliteit is Cannondale wereldwijd marktleider met een sterke traditie in ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardige fietsen, kleding en toebehoren.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten