Cannondale belooft zorgeloos fietsplezier met de introductie van de nieuwe Treadwell

MY20_Treadwell_Kiss_high-res.jpg
  • jpg

Wilton, Connecticut, VS, 21 mei 2019- Cannondale, een topmerk van Dorel Industries, Inc. (TSX:DII.B, DII.) heeft vandaag een nieuw telg toegevoegd aan hun modellenreeks. Een makkelijke en plezierige fiets genaamd Treadwell. Het is de ideale fiets die altijd voor je klaar staat. Het is licht, eenvoudig en prettig in het gebruik. Ideaal voor tochtjes in de omgeving, om naar vrienden te fietsen of voor het dagelijkse gebruik. De fiets kan zonder enige moeite gebruikt worden en geeft je het vrije gevoel dat alleen een fiets je kan geven.

Treadwell

De Treadwell is van aluminium gemaakt, wat voor een lichtgewicht constructie zorgt. Dit maakt het trappen en het tillen van de fiets net zo gemakkelijk. Door de Easy Ride-geometrie kom je makkelijk met je voeten aan de grond en is de afstand tussen stuur en zadel comfortabel. Dit terwijl de positie op de fiets toch helemaal is afgestemd op een effici√ęnte krachtoverbrenging. Je zit niet te rechtop, zoals bij een cruiser, maar ook niet te ver voorover, zoals bij een sportfiets. De ideale combinatie van beide fietsen waardoor je op een Treadwell precies goed zit.

C20_Treadwell_2_CRU_QSD_2_high-res.jpg
  • jpg

Cannondale-app

De Treadwell vertegenwoordigt een manier van fietsen, waarbij fiets en fietser in verbinding staan. De verbindingstechnologie van Cannondale koppelt een ingebouwde wielsensor naadloos aan de nieuwe Cannondale-app. Als het wiel even draait, wordt er automatisch verbinding gemaakt en legt het systeem elk ritje vast. De nieuwe Intellimount-stuurpen van Cannondale bevestigd naadloos je telefoon aan de Treadwell. De app kan gebruikt worden als dashboard om je snelheid, de afgelegde afstand, verbrande calorie√ęn en zelfs behaalde CO2-besparing af te lezen. De Cannondale-app houdt je op de hoogte van onderhoud beurten en geeft je daar automatisch een melding over. Dit alles zorgt voor een geheel nieuwe en ongekende verbondenheid tussen fietser en fiets. Ook past dit bij de hedendaagse manier van leven en krijgt de 'gewone' fiets met de Treadwell een geheel nieuwe invulling.

Treadwell EQ

De Treadwell EQ is uitgerust met een voordrager en spatborden. De modellen zijn in twee frameversies verkrijgbaar: het standaardmodel (EQ) waar je makkelijk opstapt en een nog comfortabeler uniseks-model met lage stang (EQ Remixte). De Treadwell EQ is leverbaar in de maten S,M,L en kost ‚ā¨899,-.

  • jpg
  • jpg

OVER CANNONDALE

Cannondale is een topmerk van Cycling Sports Group, een onderdeel van Dorel Industries' segment Dorel Sports. Dorel Industries Inc. heeft een jaarlijkse omzet van $2,6 miljard en biedt werk aan circa 9200 mensen in 25 landen over de hele wereld. Met een reputatie voor permanente innovatie en kwaliteit is Cannondale wereldwijd marktleider met een sterke traditie in ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardige fietsen, kleding en toebehoren.

Favicon for cannondale.com Cannondale: Treadwell EQ | Fitness | Active cannondale.com
Favicon for instagram.com Cannondale (@ridecannondale) instagram.com
Favicon for youtube.com Cannondale Bicycles youtube.com
Favicon for dropbox.com Cannondale Treadwell Press Kit dropbox.com

Gerelateerde onderwerpen