Bram Tankink bezorgt hersenpatiënt Jacco Tuijn de dag van zijn leven tijdens de Tour de France

324843 190723%20foto%20pers%20tour b6df3f original 1563890698

Amsterdam, 26 juli 2019 - Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat weet Jacco Tuijn uit Beverwijk als geen ander. Oud-prof wielrenner Bram Tankink geeft Tuijn een flinke steun in de rug geven door hem te verrassen bij de Tour de France. 

Tankink, aanvoerder van het Oranjepeloton, weet hoe snel een valpartij is gemaakt en welk gevaarlijk randje de prachtsport wielrennen heeft. Hij er gelukkig altijd goed vanaf gekomen, maar dit is jammer genoeg niet voor iedereen het geval. Tuijn kreeg tijdens het fietsen een ernstig ongeluk. Hier loopt hij een zeer zware hersenkneuzing op, zijn hersenen raken onomkeerbaar beschadigd, geheugenverlies is een van de vele gevolgen.

Hqdefault

Tankink verrast Tuijn op de camping waar hij op dat moment verblijft. Hij neemt hem mee voor de dag van zijn leven en ze vertrekken samen naar de start van de etappe. Hier heeft hij een meet & greet met de renners, ofwel de helden van Jacco, en krijgt hij zelfs een gesigneerde helm van de JumboVisma Groep. 

324844 hilbers%20en%20tankink c6e802 large 1563890754

Over Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar opbrengst in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten