PRco-banner.jpg
  • jpg

Twotone is bij Eurobike. Waar zien we elkaar?

Amsterdam/Friedrichshafen - Eurobike begint binnekort en ik weet dat ik dit elk jaar schrijf, maar dit wordt wederom onze best Eurobike tot nu toe. We reizen met zijn drieรซn naar de Bodensee en om te laten zien wat wij en onze klanten allemaal doen hebben we dit overzicht voor je gemaakt.

Als eerste lanceert Wahoo Fitness op woensdag ochtend 10 uur bij B3-504 een spectaculair nieuw product. Mis deze niet! SPENGLE brengt hun gekleurde wielen en eerste 700c preview versies mee. Ampler heeft hun nieuwste versies mee en laat ze je graag zien. Josh Poertner, CEO van Silca, is ook aanwezig om over hun nieuwe producten en ontwikkelingen te praten.

We hebben het ook dit jaar weer zo makkelijk mogelijk gemaakt om ons of een van onze klanten te spreken. Klik op de link achter onze naam om een afspraak in te plannen. Zelfde geldt voor onze klanten.

Veel plezier op de show en tot daar!

Jon Woodroof

TEAM

Jon (klik hier voor een afspraak met Jon)

๐Ÿ’ช Laten we afspreken. Bier of koffie. Jij mag kiezen!

๐Ÿšฒ Ik praat graag over fietsen, nieuwe zakelijke mogelijkheden of andere dingen!

Guy (klik hier voor een afspraak met Guy)

๐Ÿ‘ŒHeeft SPENGLE, Ampler Bikes, Wahoo Fitness & 4iiii op de show en praat er graag over.

๐Ÿšดโ€โ™‚Laat het me weten als je met iemand wil afspreken door op de links te klikken.

Merken waarmee we samenwerken op EUROBIKE 2019

๐Ÿ› SILCA (geen stand)

Josh Poertner, de CEO van Silca, is aanwezig om over hun nieuwe producten en ontwikkelingen te praten.

๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฎPelago (Stand: A2-505)

Ze vieren tien jaar Pelago met de lancering van een reek nieuwe producten zoals een samenwerking met Restrap.

๐Ÿšตโ€โ™€SPENGLE (geen stand)

SPENGLE brengt hun 'Collections by SPENGLE' wielen mee naar Eurobike. Ook tonen ze voor het eerste een preview versie van de nieuwe 700c versie. Klik hier als je Martin wil spreken & klik hier als je met de CEO wil spreken.

โšกAmpler (geen stand)

Ampler Bikes groeit verschrikkelijk hard en ze zijn op de show om je daar alles over te vertellen. Tuuli wil jouw graag ontmoeten om over de staat van de industrie te praten. Klik hier om een afspraak te maken.

๐Ÿšดโ€โ™‚Wahoo Fitness (Stand B3-504)

Wahoo Fitness lanceert een nieuw product en het wordt groots! We mogen nog niks verklappen, maar ik beloof je dat je langs wil komen. We zien je bij hun stand op woensdagochtend 10.00 uur. Meer info hier.

โฑ4iiii (B3-209)

Nemen hun laatste nieuwe producten mee. Kom langs bij hun stand en vraag ernaar. Check de teaser hier. (info 4iiii is onder embargo tot 4 september 2019)

Waar staat iedereen dit jaar?

online-postcard-EB19-x-Twotone.jpg
  • jpg

Perscontacten