331099 ampler challenge b09629 large 1568898962

Ampler Challenge helpt Brits koppel hun gezonde levensstijl te vieren

Afgelopen mei daagde Ampler Bikes iedereen uit om de route van hun leven te maken en de langste proefrit ter wereld te maken. De vier gekozen challengers kregen hun eigen Ampler om daarmee tijdens de afgelopen zomer een fietstocht tot 1000 km af te leggen. Alle challengers hebben hun avontuur succesvol afgerond en Ampler zal deze inspirerende verhalen de komende tijd delen. Hieronder lees je de tweede Ampler Challenge van Rebecca en Ian langs de Italiaanse westkust.

Rebecca en Ian hebben twee jaar geleden besloten gezonder te gaan leven en hebben hard gewerkt om gezonder en fitter te worden. Dit doen ze door veel fietsen en hardlopen en gezond eten. Sinds zij hier mee begonnen zijn is Ian al 50 kg afgevallen. Zijn verloofde Rebecca heeft hem bij elke stap en pedaal rondgang bijgestaan in hun reis. Nu twee jaar later hebben ze het doel bereikt dat ze voor ogen hadden.

Als laatste uitdaging van hun reis om een gezondere levensstijl aan te nemen hebben Rebecca en Ian een fietstocht van 900 km afgelegd langs de westkust van Italië. De lange rit was een grootse viering van een succesvolle transformatie. Ook willen ze hiermee laten zien dat iedereen de stap kan maken naar een gezondere levensstijl en meer geluk te vinden. Bekijk de video hieronder:

Hqdefault

Ampler Challenge ontving 3710 aanvragen, de oudste inzending was 82 jaar oud en de jongste, zij het als passagier, slechts zes maanden oud. Het succes van de Ampler Challenge heeft Ampler doen besluiten het project in 2020 een vervolg te geven.

Foto's van Rebecca en Ian's Ampler Challenge:

Volg Ampler Bikes op Facebook & Instagram

Over Ampler Bikes

Sinds de lancering van Ampler zijn al duizenden fietsen verkocht. Het bedrijf dat direct aan de consument levert gaat door met hun missie om een betere woon-werk ervaring te leveren met hun lichtgewicht e-bikes. Op dit moment werken er rond de 30 personen op de kantoren in Berlijn en Tallinn. De Ampler Showroom in Berlijn bevindt zich in het levendige Prenzlauer Berg op de Kollwitzstraße 47. Hier bevindt zich de basis voor alle activiteiten in centraal Europa zoals de mogelijkheid tot het kopen van een fiets in de showroom, een testrit en onderhoud van Ampler's.

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten