Twotone gift guide (Benelux) - De beste kado's voor fietsliefhebbers

Geen idee wat je moet kopen voor je fietsgekke vrienden? Hier is het antwoord. Een overzicht met de mooiste geschenken voor de feestdagen.

295235-DSC_9766bt-54b595-original-1541432407.jpg
  • jpg

De feestdagen komen er aan en dat betekent één ding: kado's. Niet altijd even makkelijk, vooral als je partner of geliefde een fietser is en je geen idee hebt wat je hem of haar kan geven. Gelukkig maken de klanten van Twotone een heleboel leuke producten die fietsers van elk niveau (zeer) gelukkig maken. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest gewilde producten van dit seizoen.

Voor minder dan €100

Stuurdoppen van Berthoud (€28)

handlebar-end-plugs-cnc-silver-anodised-alloy-black-leather.jpg
  • jpg

Deze stuurdoppen zijn gemaakt van een zilver (zwart) geanodiseerde legering, CNC-bewerkte behuizing, een lederen ring, een messing ring en roestvrijstalen schroef. Ze zijn er in meerdere kleuren en zullen de kers op de taart zijn voor elke fiets. Plus een perfecte aanvulling op de leren Berthoud bar tape, spatlap en natuurlijk de zadels.

Meer hier op de productpagina van Berthoud

SILCA Nastro Piloti stuurlint (€45)

piloti-3.jpg
  • jpg

Nieuw stuurlint is altijd verfrissend op elke fiets. SILCA's NASTRO PILOTI stuurlint is een 1,85 mm dikke tape die een demping biedt die overeenkomt met 2,5 mm dikke tapes. De asymmetrische textuur, geïnspireerd op de F1-bandentechnologie, maakt het mogelijk om de tape te verpakken in een gematigde textuur of een hoog textuur. Afhankelijk van je voorkeur.

Meer info vind je hier op de productpagine van SILCA

Berthoud stuurdop spiegel (€78)

bar-end-mirror-and-matching-plug-black-anodized-and-leather.jpg
  • jpg

Onopvallend en elegant, deze spiegel heeft een subtiele uitstraling en zal essentieel blijken voor uw veiligheid op de weg. Net als hun andere producten, is hij ontworpen en vervaardigd in Frankrijk van hoogwaardige materialen. Gemaakt van CNC gefreesd en geanodiseerd aluminium, evenals een met de hand getinte plantaardig gelooide lederen ring.

Meer info (zwart) & meer info (zilver)

Pelago's Commuter fietsrek voor (€99)

pelago-commuter-front-rack-light-bracket.jpg
  • jpg

Het Pelago Commuter fietsrek voor is een klassiek porteur-achtig rek dat uitstekend geschikt is voor alles van dagelijks woon-werkverkeer tot langere fietstochten. Alles is gemakkelijk mee te nemen. Van schoolboeken tot sportuitrusting, kampeerspullen of zelfs een late-night pizza. Het rek heeft ook bevestigingspunten voor fietstassen.

Meer info vind je hier op de productpagina van Pelago

SILCA T-Ratchet Ti-Torque (€99)

TT_side_angle_revised_2000x.jpg
  • jpg

Misschien wel het perfecte hulpmiddel voor elke fanatieke fietser. Met de hoeveelheid koolstofvezel componenten die tegenwoordig op fietsen worden gebruikt, is het bezit van een momentsleutel belangrijker dan ooit. De T-Ratchet + Ti Torque is een draagbare momentsleutel die geschikt is voor zowel weg- als thuisgebruik.

Meer info vind je hier op de productpagina van SILCA

Tussen de €100 en €200

Pelago Merino Sweater (€125)

pelago_merino_sweater_men_navy_depth_back_details.jpg
  • jpg

Deze hoogwaardige trui is gemaakt van 100% merinoswol en speciaal voor fietsers. De natuurlijk ademende vezels zorgen voor een goede isolatie bij koud weer, maar voelen toch comfortabel aan bij warmer weer en binnenshuis. Deze trui is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen voor mannen en vrouwen.

Meer info (mannen) & Meer info (vrouwen)

SILCA Maratona opbergtas (€195)

Screen Shot 2019-10-15 at 15.00.19.png
  • png

De Maratona opbergtas is speciaal ontworpen als fietstas voor weekendtochten en wedstrijden, maar is toch veelzijdig genoeg om als gewone reistas te worden gebruikt. Onze ontwerpers verzamelden feedback van zowel professionele als amateurrijders om een opbergtas te maken die de gebruikelijke pijnpunten van het reizen met fietsuitrusting van je weg neemt.

Meer info op de productpagina van SILCA

Berthoud Aspin leren zadel (€199)

leather-saddle-aspin-open-cork.jpg
  • jpg

Het Berthoud Aspin toerzadel wordt vervaardigd uit dik natuurlijk plantaardig gelooid leer. Dit prachtige zadel is voorverzacht om de inloopperiode te verkorten en de billen te sparen. De bevestigingsbouten aan de achterzijde van het zadel bevinden zich achter het gebied waar de fietser zit, dus is er geen risico op beschadiging van de fietsbroek of -huid!

Meer info vind je op de productpagina van Berthoud

Tussen de €200 en €500

Berthoud Stuurtas GB25 zwart (€205)

handlebar-bag-gb25-black.jpg
  • jpg

Een van de meest iconische prodcuten van het Franse Berthoud is hun stuurtas die met twee leren riemen of, beter nog, met een "décaleur" aan het stuur wordt bevestigd. Het deksel gaat open aan de stuurzijde en alle zakken zijn afgesloten met een haak en elastisch koordje, beide voorzien van functies die het gebruik van de tas tijdens het rijden gemakkelijker maken.

Meer info vind je hier op de productpagina van Berthoud

SILCA SuperPista digitale fietspomp (€275)

Screen Shot 2019-10-15 at 15.06.53.png
  • png

Deze derde generatie SILCA SuperPista fietspomp combineert alle elementen die SuperPista al meer dan 30 jaar dé pomp van de ProTour maken. Hij heeft de twee meest gevraagde eigenschappen van SILCA: hoogwaardig materiaal en eenvoudig gebruik.

Meer info vind je op de productpagina van Berthoud hier

Pelago Kiddo Fiets (€195)

kiddo_side_1_1.jpg
  • jpg

De Pelago Kiddo is ontstaan vanuit het idee dat fietsen gekoesterd moeten worden als een vorm van kunst en transport en je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen. Leren fietsen is een unieke ervaring die een van de meest gedenkwaardige momenten in het leven kan worden en voor altijd bij je blijft. Verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en groen.

Meer info hier

Wahoo Fitness ELEMNT ROAM (€349,99)

Wahoo ELEMNT ROAM WFCC4 05228.jpg
  • jpg

De Wahoo ELEMNT ROAM GPS fietscomputer is gebouwd voor een soepele rit. De slimme navigatiefuncties maken navigatie op de ROAM zelf mogelijk, inclusief "Back on Track" herberekening van de route die je naar je bestemming brengt, zelfs als je de weg kwijt bent. De ELEMNT ROAM is de eerste Wahoo fietscomputer met een kleurenscherm. In combinatie met het heldere 2,7" Gorilla Glass© scherm maakt deze computer het zien van je routes en gegevens doodeenvoudig, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: fietsen!

Meer info over de ELEMNT ROAM vind je hier

Alles remmen los! Meer dan €500

Pelago Brooklyn (€525)

brooklyn_black_3r_diagonal.jpg
  • jpg

Elke toegewijde fietser heeft een goede fiets nodig. Het ontwerp van deze fiets is geïnspireerd op de klassieke Nederlandse fiets en brengt je met gemak en comfort van A naar B. Gemaakt met kwaliteitscomponenten voelt de Brooklyn soepel en gemakkelijk. Het stalen frame en de lekvrije banden zorgen hier voor.

Meer info

Wahoo Fitness KICKR CORE (€799,99)

endure.jpg
  • jpg

KICKR CORE levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor trainingservaring door gebruik te maken van de bewezen vliegwieltechnologie, geavanceerde algoritmes en geïntegreerde cadansmeting die zijn oorsprong vindt in de iconische KICKR smart trainer. Alles voor de beste beleving voor een zachte prijs.

Meer info vind je hier

Cannondale Treadwell (NEO) EQ (€899 - €2299)

cannondale-treadwell-3.jpg
  • jpg

Hij is comfortabel. Hij is speels. Hij is gemakkelijk. Dit is een geweldige fiets met stuur en banden die geïnspireerd zijn op dirt-track fietsen. De geïntegreerde wielsensor helpt je met het bijhouden van je activiteiten (zoals snelheid, afstand en verbrande calorieën), geeft je een seintje als hij een onderhoudsbeurt nodig heeft en doet nog veel meer! En dat alles via de gratis Cannondale App.

Meer info hier

Spengle Carbon Monocoque Wheels (€1490)

BA1I9390.jpg
  • jpg

Een wiel upgrade zorgt ervoor dat elke fiets weer als nieuw aanvoelt en er spectaculair uit ziet. Zeker met de SPENGLE Carbon Monocoque wielen. Deze zijn ontworpen om het snelste, veiligste en meest wendbare ENDURO-wiel op de markt te zijn en is net zo thuis als een all-mountain/XC-wiel en is een geweldig 650b gravel wiel. Met deze wielen is bekijks gegarandeerd.

Meer info hier

Ampler Curt (€2890)

_DSC6284.jpg
  • jpg

Curt is een snelle en brutale stadsfiets zonder spreekwoordelijke toeters en bellen. De fiets bevat alleen datgene wat je écht nodig hebt voor een ongeremde rit. Het sterke frame, de voorvork van carbon en het rechte stuur geven Curt een atletisch uiterlijk terwijl het gewicht laag blijft met slechts 13,5 kg. Gecombineerd met de sportieve geometrische vormen is Curt een fiets waarmee je behendig door de dag zoeft, net als een echte racefiets.

Meer info over de Ampler Curt vind je hier

Over Twotone Amsterdam

Twotone Consulting is in 2014 opgericht door Jon Woodroof met de focus op sales & PR. We zorgen voor aandacht in de media of nieuwe zakelijke contacten. In 2017 zijn we begonnen met het uitbreiden van onze mogelijkheden door het ondersteunen van klanten met onder andere het maken van video- en fotocontent en uitgebreide merkstrategieën en creatief design.

Voor vragen en meer info:

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL