Megmeister’s DRYNAMO basislaag houdt je droog bij inspanning

17 januari 2020 - De winter is nog niet voorbij, maar wie toch buiten wil fietsen kan maar beter goed gekleed gaan. Of beter gezegd: Slim gekleed gaan, want met alleen veel lagen ga je het niet redden. Je wil dat het zweet dat tijdens de rit ontstaat efficiënt wordt afgevoerd en je huid dus droog blijft en je lekker comfortabel blijft als je even stilstaat voor een kopje koffie. De basislagen van Megmeister doen exact dat en zorgen voor snel afvoer van zweet en houden maximaal warm.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft Megmeister DRYNAMO ontwikkeld. DRYNAMO is ‘s werelds meest innovatieve stof en is veel warmer en sterker dan traditionele of synthetische stoffen. Ook is het de meest ademende stof die vocht en zweet in no-time afvoert en je dus droog staat te pauzeren en lekker warm blijft.

Megmeister Tech Video

Hoewel Megmeister een relatief nieuw bedrijf is hebben de mensen achter deze onderneming al 20 jaar ervaring in prestatietextiel en het ontwerpen van sportkleding. Ze zijn betrokken geweest bij de productontwikkeling van grote kledingfabrikanten die aan grote Amerikaanse sportmerken leveren. Tijdens hun werk kwamen ze erachter dat er een aanzienlijk gat was in de sportmarkt als het gaat om basislagen. Megmeister vult met DRYNAMO en al hun ervaring dit gat op.

BC38BLK_1.png
  • png
BC38BLK_2.png
  • png
BC38BLK.png
  • png

Naast een goede stof is ook een goede constructie van groot belang voor comfort. Megmeister is er in geslaagd om hun producten 100% naadloos te maken en zo sporters maximale bewegingsvrijheid te geven en het beste comfort. Zo hebben sporters alle vrijheid om zich te focussen op wat echt belangrijk is: topprestaties.

DRYNAMO eigenschappen:

  • Optimaal isolerend
  • Maximale zweet- en vochtafvoer
  • Extreem duurzaam
  • Superieur comfort
  • Naadloos ontwerp
  • Voelt als tweede huid
  • Hypoallergeen en antibacterieel
  • Lichtgewicht

Megmeister is een van de vele merken die distributeur 2moso vertegenwoordigt in de Benelux. Naast Megmeister brengen zij ook producten van Wahoo Fitness (KICKR Bike), 4iiii (PODIIIIUM Powermeters), Rokform (nieuwste smartphone cases) en de primeur dit jaar: de laadpaal van Clorofilla. Een laadpaal voor e-bikes en met al het gereedschap dat je nodig hebt voor een snelle onderhoudsbeurt aan je fiets, inclusief een pomp voor lucht.

Over 2moso

2moso is een van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol door vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

MAP MET FOTO'S VOOR PUBLICATIE

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL