ezgif.com-webp-to-jpg.jpg
  • jpg

Trainen met vermogensmeting toegankelijker dan ooit

4iiii, BEAT Cycling club en Wahoo’s the Sufferfest tillen thuis trainen naar een nog hoger niveau, juist nu het belangrijker is dan ooit

Rotterdam - 1 april 2020 - 4iiii maakt trainen op vermogen toegankelijker dan ooit en geeft daarom de komende tijd tot wel €150 korting op hun vermogensmeters. Waar vermogenstraining voorheen alleen toegankelijk was voor profs en renners met diepe zakken heeft 4iiii er de afgelopen jaren voor gezorgd dat de prijs van deze sensoren flink lager werd en iedereen toegang heeft tot slim uitgewerkte trainingen.

Om ook in deze tijden fit te blijven en je trainingsdoelen te bereiken zijn vermogensmeters een belangrijk onderdeel. Ze geven je meer inzicht in hoe je traint en zorgen ze ervoor dat je de resultaten die je binnen behaalt goed kan vertalen naar hoe je buiten rijdt. Hoewel dit simpel klinkt is het wel belangrijk dat je weet wat je doet en daarom organiseert het team van BEAT Cycling in samenwerking met 4iiii op donderdag 9 april om 19.00 uur een online webinar vermogenstraining. 

Voor meervoudig wereldkampioen, Olympiër én BEAT baanrenner Theo Bos is trainen op wattage the way to go. Jacob Wijnstra legt je in deze webinar uit waarom dit de kortste route is naar jouw beste vorm ooit. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je daarom hieronder aan en ontvang de exclusieve uitnodiging voor de webinar.

All_In_Header_image_1024x1024.jpg
  • jpg

Bovenop vermogenstraining is een goed trainingsschema van groot belang om je vermogen in het grotere geheel te plaatsen. Om fit te blijven kondigt the Sufferfest, onderdeel van Wahoo Fitness, vier uitgebreide trainingspakketten van vier weken aan speciaal voor thuis. Deze trainingen leggen de nadruk op yoga, kracht en mentale training en bouwen slim de intensiteit van de workout op.

Elk indoorplan biedt een andere focus - fietsen, multisport en cross-training - en helpen zo atleten essentiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Hiermee hopen ze atleten te helpen hun conditie te verbeteren en hun motivatie te behouden als ze op thuis trainen aangewezen zijn.

4iiii vermogensmeters ondersteunen de trainingsschema’s en gaan hand in hand met het bouwen aan een betere conditie. Daarnaast voldoen ze aan de hoogste eisen en zijn ze waterdicht, duurzaam en ontworpen voor de zwaarste omstandigheden, thuis of op de weg. Om het vertrouwen dat 4iiii in hun producten heeft te laten zien, breiden ze hun tweejarige garantie graag uit naar een industrie leidende garantie van 3 jaar (geldig voor alle producten aangekocht vanaf januari 2018).

D200036 - 4iiii - 970x250 - WEB Banner - Warranty - Road - 1.jpg
  • jpg

Favicon for beatcyclingclub.com Aanmelden en meer info over de webinar van 4iiii en BEAT Cycling beatcyclingclub.com
Favicon for thesuf.com Check hier de trainingsschema's van the Sufferfest thesuf.com

Actieprijzen 4iiii van 1 april t/m 30 juni:

Links/rechts meting:

  • PRECISION PRO 105 R7000 van €749,99 naar €599,99
  • PRECISION PRO Ultegra 8000 €849,99 naar €699,99
  • PRECISION PRO Dura Ace €1049,99 naar €899,99

Links meting:

  • PRECISION Ultegra Left Only van €399,99 naar €349,99
  • PRECISION Dura Ace van €499,99 naar €449,99

Favicon for drive.google.com 4iiii persmap - prijsverlaging (EN) drive.google.com
Favicon for drive.google.com 4iiii persmap - verlengde garantie (EN) drive.google.com

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen