346339-2moso-bike-motion-header-784b0b-original-1582043878.jpg
  • jpg

Wahoo vernieuwt de populaire TICKR en TICKR X

De toonaangevende hartslagmeters brengen grote verbeteringen in een kleinere verpakking

De TICKR X deelt nog meer hardloopdata met je smartwatch

7 mei 2020 - Wahoo Fitness kondigt met trots de nieuwe generatie van hun populaire TICKR hartslagmeters aan. Zowel de TICKR als de TICKR X zijn volledig opnieuw ontworpen voor meer comfort en hebben nieuwe firmware waarmee de connectiviteit is verbeterd en de batterij nog langer mee gaat.

Het nieuwe, compactere ontwerp en een geïntegreerd borstband maken van de nieuwste TICKR en TICKR X de lichtste hartslagmeters op de markt. De TICKR unit en de borstband wegen samen slechts 48 gram. Zowel de TICKR als de TICKR X kunnen nu, naast de ANT+-verbindingen, tot wel drie Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. 

tickr2-banner2.jpg
  • jpg

Ook het gebruikers gemak is verbeterd door de LED's aan de bovenkant van de unit te plaatsen zodat gebruikers eenvoudig kunnen controleren of hun apparaten zijn aangesloten en gegevens doorgestuurd worden. Ook de firmware is op de schop gegaan waardoor hij een stuk efficiënter is en beide hartslagmeters tot wel 500 uur meegaan op één lading.

"We hebben de TICKR en TICKR X vernieuwd om gebruikers toonaangevende functionaliteit te bieden in een ontwerp dat moeiteloos te gebruiken is en zeer comfortabel is om te dragen," zegt Wahoo Product Manager Katie DuPree. "TICKR en TICKR X herdefiniëren wat je verwacht van een hartslagmeter door ongeëvenaarde batterijduur, comfort en gebruiksgemak te bieden, of je nu snel een rondje fietst tijdens de lunch of een hele marathon loopt".

De vernieuwde TICKR X wordt al langere tijd met veel plezier gebruikt door fietsers, hardlopers en fitness liefhebbers en biedt de mogelijkheid om de cadans als je binnen fiets door te geven aan de Wahoo Fitness-app. TICKR X kan nu ook uitgebreide hardloop data doorgeven aan geschikte smartwatches via ANT+, waardoor lopers tijdens het rennen toegang hebben tot hun cadans, verticale beweging en grondcontacttijd. TICKR X biedt lopers ook een eigen Running Smoothness®-score aan via de Wahoo Fitness-app, waardoor ze hun efficiëntie en houding kunnen verbeteren. De TICKR X kan ook tot 50 uur aan trainingsgegevens opslaan, die later, via de Wahoo Fitness app, worden opgeslagen op de smartphone.

tickr2-banner.jpg
  • jpg

De TICKR is nu verkrijgbaar in een nieuwe Stealth-kleurstelling, als aanvulling op het bestaande wit met blauwe kleurenschema van Wahoo. De nieuwe TICKR Stealth-variant zal ook beschikbaar zijn als Stealth Edition-bundel met de ELEMNT ROAM en ELEMNT BOLT. 

Beschikbaarheid en prijzen

De nieuwe TICKR (€49,99) en TICKR X (€79,99) zullen beschikbaar zijn vanaf 7 mei. Beide hartslagmeters zijn verkrijgbaar via de bekende fiets- en hardloopwinkels in de Benelux en binnenkort ook verkrijgbaar als bundels met de ELEMNT ROAM (€429,99) en ELEMNT BOLT Stealth Editie (€309,99).

tickr-bundle-banner.jpg
  • jpg

Over Wahoo Fitness

Het in Atlanta gevestigde Wahoo Fitness heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkelt voor hardlopers, fietsers en fitness fanaten. Wahoo's prijswinnende producten bestaan uit KICKR’s: slimme indoor trainingstoestellen en -accessoires, ELEMNT fietscomputers en de TICKR hartslagmeters. Daarnaast bieden ze ook Speedplay dubbelzijdige pedalen en The Sufferfest geïntegreerde trainingssoftware aan om je te helpen de meest complete fietser te worden. Lees meer over Wahoo's producten en apps op wahoofitness.com.

Over 2moso

2moso is een van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt zijn leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Wahoo_TICKR GEN 2 Stealth_WFBTHR04G_jersey.jpg
  • jpg
200113_WAHOO_TICKR_WOMENS_BIKE_02766.jpg
  • jpg
200113_WAHOO_TICKR_MALE_TREADMILL_02627.jpg
  • jpg
200113_WAHOO_TICKR_WOMENS_TREADMILL_02048.jpg
  • jpg
200113_WAHOO_TICKR_TRACK_MENS_00167.jpg
  • jpg
Wahoo_TICKR-GEN-2-White_WFBTHR04_PodFlatStrap.jpg
  • jpg
Wahoo_ELEMNT BOLT BUNDLE_WFCC3B_GreyTICKR_Rd2.png
  • png
200113_WAHOO_TICKR_CIRCUIT_CRUNCHES_01369.jpg
  • jpg

Favicon for brandfolder.com Alle foto's en gif op groot formaat vind je hier brandfolder.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL