SILCA lanceert de MATTONE Seat Pack

Een ultra compacte zadeltas met BOA®-sluiting

Mattone_side.jpg
  • jpg

Amsterdam, 9 Juli 2020 - Silca heeft zojuist de MATTONE, Italiaans voor steen, gelanceerd. De waterbestendige en ultracompacte zadeltas maakt gebruik van het BOA®-sluitsysteem en wordt aan de zadelrails vastgemaakt. Door het unieke rits ontwerp is de seat pack ook toegankelijk wanneer deze aan fiets bevestigd is.

Het compacte tasje heeft voldoende ruimte voor onder andere een binnenband, CO2-patroon en bandenlichters. Een apart vakje biedt plek voor een ID, pinpas of contant geld. De strakke zwarte buitenkant heeft reflecterende componenten voor betere zichtbaarheid en het rode interieur zorgt voor een beter contrast. 

  • jpg
  • png
  • jpg
Favicon for pedaleurdeflandres.be Silca Mattone Seat Pack - €55 pedaleurdeflandres.be

Het BOA®-sluiting systeem biedt een veilig ontgrendelingssysteem en zorgt voor zekerheid, voor extra bescherming is de MATTONE voorzien van een brede Hypalon-bevestigingsriem. De waterbestendige YKK Aquaguard® Zipper houdt je spullen in de hevigste regen droog en stoffigste omstandigheden schoon. Toegang tot de tas kan op twee manieren: terwijl deze aan de zadelrails zit bevestigd of door deze te verwijderen en te openen als als een tijdschrift. 

Over SILCA

SILCA is opgericht in 1917 door Felice Sacchi in een plaatsje net buiten Milaan in Italië. SILCA pionierde met meters op de fietspomp om luchtdruk af te lezen, ze waren de eerste die hoge druk fietspompen maakte die in je frame zitten en na de tweede wereldoorlog gebruikte ze als een van de eerste die de nieuwe lichtgewicht materialen die hieruit voort kwamen gingen gebruiken. Later waren ze de eerste die CO2 gebruikte om snel je banden op te pompen als je langs de weg staat. Tegenwoordig zit SILCA in Indianapolis waar ze iconische producten ontwerpen met de beste materialen en hoogwaardige ambacht.

Favicon for silca.cc SILCA - Manufacturers of the finest pumps and tools for bicycles silca.cc
Favicon for instagram.com SILCA (@silca_velo) instagram.com
Favicon for news.twotoneams.nl SILCA Media Kit (meer foto's) news.twotoneams.nl

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen