banner-press-release.jpg
  • jpg

MEGMEISTER LANCEERT ULTRAFRIS-TECHNOLOGIE OM FIETSERS KOEL TE HOUDEN TIJDENS WARME RITTEN

Megmeister lanceert deze zomer de nieuwe UltraFris zelfkoelende wielrenkleding. Deze unieke lijn zorgt dat je koel blijft tijdens warme ritten in de zomer en maakt zo betere prestaties op de fiets mogelijk.

Zweet is een probleem als je in warme omstandigheden rijdt omdat het bijvoorbeeld oncomfortabel kan zitten. De shirts, armkoelers en skullcaps van Megmeister met UltraFris-technologie hebben een innovatief ingebouwd koelsysteem dat juist gebruik maakt van het zweet van rijders en dit omzet van een last naar een lekker koel gevoel zodat jij je kan focussen op je prestaties.

JC06GRY_1.jpg
  • jpg
JC06NAV_1.jpg
  • jpg
JC06BLU_1.jpg
  • jpg
JC06BUR_1.jpg
  • jpg

Een hoogwaardig koelsysteem ingebouwd in je kleding: De UltraFris-lijn bevat een unieke techniek die een endotherme reactie opwekt waarbij overtollige energie in de vorm van warmte uit het lichaam wordt geabsorbeerd en deze warmte met het zweet mee verdampt en verdwijnt. In de praktijk zal de UltraFris stof, zodra een sporter begint te zweten, de drager beginnen te koelen alsof je een ingebouwd koelsysteem draagt. Zolang de rijder zweet gaat het verkoelende effect van de stof door. Bij het fietsen in de wind wordt dit verkoelende effect nog verder versterkt doordat het zweet nog makkelijker verdampt en dus warmte afvoert. 

Prestatiewinst voor atleten: Het is bewezen dat de prestaties van een sporter worden verbeterd als deze tijdens het sporten actief wordt gekoeld. Megmeister gebruikt deze kennis in zijn UltraFris-technologie om de sporter niet alleen koel en comfortabel te houden, maar dus ook nog de prestaties te verbeteren. Megmeister heeft de stof getest en de resultaten bewijzen dat de lichaamstemperatuur daadwerkelijk met 1,5 tot 2 graden Celsius daalt, zelfs bij extreem warm weer!

Houdt je koel en beschermd: Naast het koel houden van een atleet is de UltraFris stof rekbaar en beweegt mee met het lichaam om maximaal comfort te geven en de wrijving te verminderen zoals je gewend bent van Megmeister. Als de zon harder gaat schijnen beschermt de stof ook tegen verbranden. De stof is namelijk vergelijkbaar met factor 50 zonnebrand en houd je dus niet alleen koel, maar ook veilig tegen de zon.

Megmeister's UltraFris-collectie is nu verkrijgbaar in de Benelux.

Eigenschappen:

  • Verkoelt bij zweten
  • Droogt snel
  • Factor 50 zonbescherming
  • Ademt goed
  • Antibacterieel
  • Unisex
  • Verkrijgbaar in vier kleuren

Adviesprijzen:

  • Shirt: €129
  • Armcooler: €35
  • Skull cap: €30

banner-press-release2.jpg
  • jpg

Over Megmeister: 

Het Nederlandse merk Megmeister is een internationaal wielerkledingmerk dat als doel heeft de beste, technologisch meest innovatieve en effectieve basislagen en fietskleding ter wereld te ontwikkelen. Megmeister ontleent zijn naam aan het Duitse woord Meister, dat 'meester' of 'vakman' betekent en dit woord is letterlijk verweven in het DNA van het merk, wat de ambitie van Megmeister schetst om het allerbeste in fiets- en sportkleding te ontwikkelen.

Quotes:

De lancering van onze nieuwe UltraFris Pro serie is een spannende tijd voor Megmeister. We hebben ons als doel gesteld de meest innovatieve textieltechnologie te brengen en met UltraFris Pro is het weer gelukt en kunnen we sporters wederom een voorsprong bieden Jos Ruiterman, oprichter van Megmeister en textiel meester met meer dan 20 jaar ervaring in sporttextiel

Vandaag heb ik het UltraFris shirt getest dat je koel moet houden en het werkt dus heel goed! Het voelt lekker op de huid. Ook al was het vandaag superheet, 35 graden plus, ik was verbaasd over de verkoeling die dit shirt biedt, absoluut geweldig, ik hou ook van het comfortabele gevoel Bart Brentjens, tienvoudig Nederlands kampioen mountainbike 

Favicon for news.twotoneams.nl Megmeister UltraFris - Persmap news.twotoneams.nl

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL