banner-kickr-2020.jpg
  • jpg

Wahoo lanceert de nieuwste KICKR

Met automatische kalibratie en realistische zijwaartse bewegingen tijdens een sprint of beklimming

Rotterdam - 11 augustus 2020 - Wahoo lanceert vandaag de 5e generatie van hun toonaangevende indoor smart trainers die ze dit keer simpelweg de KICKR genoemd hebben. De nieuwste versie brengt verbeteringen op alle vlakken en is nog preciezer en realistischer geworden. De meest in het oog springende verbetering zijn de nieuwe AXIS feet die er voor zorgen dat de renner op een realistische manier van links naar rechts beweegt en automatische kalibratie.

Automatische kalibratie

Ook is een automatische kalibratie toegevoegd aan de nieuwste KICKR. Hij doet automatisch een Spindown zodat je nooit meer hoeft na te denken over of je KICKR wel goed gekalibreerd is voor een race. Wanneer je tijdens je training of race het vliegwiel laat uitlopen herkent de KICKR dit en start vanzelf het kalibratie proces. Hiermee blijft de krachtmeting van de KICKR altijd zo nauwkeurig mogelijk en rond de 1%.

Zijwaartse beweging

Om de meest realistische indoor smart trainer te maken heeft Wahoo Fitness dit keer gekeken naar de zijwaartse beweging die een rijder maakt. Tijdens een sprint of beklimming kan een rijder flink naar links en naar rechts bewegen en om dit gevoel ook indoor te krijgen heeft Wahoo AXIS feet toegevoegd. Dit zijn drie verschillende soorten voetjes die onder de linker en rechter poot gemonteerd worden die meer of minder zijwaartse beweging mogelijk maken.

Deze AXIS feet zullen ook beschikbaar komen als losse accessoire voor alle eerdere KICKR modellen. Uiteraard werken ze perfect samen met de KICKR CLIMB en zijn ze eenvoudig te verwisselen.

WFKICKRAXIS - AxisRenderings_DriveSide.jpg
  • jpg
WFBKTR120 - RearLeft.jpg
  • jpg
WFKICKRAXIS - AxisRenderings_Rear_LED.jpg
  • jpg
WFBKTR120 - RearLow.jpg
  • jpg

Stil, duurzaam en toekomstbestendig

De nieuwe KICKR is verder zo stil als maar zijn kan. Je hoort alleen het ratelen van de ketting over de tandwielen. Atleten prijzen deze stilte en de duurzaamheid van Wahoo’s producten en deze smart trainer hoort daar, na uitgebreide testen, natuurlijk ook bij. Daarnaast is deze trainer klaar voor de toekomst met een nieuwe poort aan de achterkant die er voor zorgt dat wat er ook aan mogelijkheden komt om je trainer te verbinden, deze KICKR er klaar voor zal zijn.

Zwift NL: Wahoo KICKR Social Race

Om te vieren dat er een nieuwe KICKR gelanceerd wordt organiseert Wahoo Benelux in samenwerking met Zwift Nederland de Wahoo KICKR Social Ride op dinsdag 11 augustus. De race wordt uitgezonden via E-Racing TV en iedereen kan vanaf 19.30 inschakelen voor een voorbeschouwing en de race. Omdat het hier om een social race gaat heeft iedereen de mogelijkheid om een van de mooie prijzen te winnen uit de prijzenpot t.w.v. €3500,-. Je hoeft dus niet eerste te worden om met iets moois naar huis te gaan. Of te blijven. In de studio zullen 5 toppers mee strijden voor de winst.

Inschrijven voor de Wahoo KICKR Social Race kan hier via Zwift. Live meekijken doe je via E-Racing TV hier.

Over Wahoo Fitness

Het in Atlanta gevestigde Wahoo Fitness heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkelt voor hardlopers, fietsers en fitness fanaten. Wahoo's prijswinnende producten bestaan uit KICKR’s: slimme indoor trainingstoestellen en -accessoires, ELEMNT fietscomputers en de TICKR hartslagmeters. Daarnaast bieden ze ook Speedplay dubbelzijdige pedalen en The Sufferfest geïntegreerde trainingssoftware aan om je te helpen de meest complete fietser te worden. Lees meer over Wahoo's producten en apps op wahoofitness.com.

Over 2moso

2moso is een van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt zijn leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

KICKR_road_fit_female_DS.jpg
  • jpg
KICKR_road_qtr_left_male_DS.jpg
  • jpg
KICKR_qtr_right_male_DS.jpg
  • jpg
KICKR_mtb_tight_male.jpg
  • jpg
KICKR_road_axis_male_DS.jpg
  • jpg
KICKR_road_tight_male_DS.jpg
  • jpg
KICKR_road_tight_female_DS.jpg
  • jpg
KICKR_road_fit_male.jpg
  • jpg
KICKR_climb.jpg
  • jpg
KICKR_mtb_male.jpg
  • jpg
KICKR_ecosystem_fit.jpg
  • jpg
KICKR_headwind.jpg
  • jpg

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL