Brick Lane Bikes lanceert een alles-in-één avontuurlijke frameset: de Hitchhiker

Eén Frame. Eindeloze Mogelijkheden.

Amsterdam - 20 mei - Het Londense Brick Lane Bike lanceert de meest avontuurlijke alles-in-één frameset, de BLB Hitchhiker. Van bikepacking in het wild, trekken door verschillende continenten tot het dagelijkse woon-werkverkeer.

blb-frameset.jpg
  • jpg

Het frame geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor een single speed of om er versnellingen op te zetten. Ook biedt het frame ruimte voor 40c banden waardoor je niet hoeft te kiezen tussen asfalt of gravelpaden.  Wees er snel bij want er worden maar 250 van deze frames gemaakt. De Hitchhiker is gemaakt van Cromor buizen van het Italiaanse Columbus en is gebaseerd op de geometrie van een toerfiets. Daarnaast biedt het frame biedt de mogelijkheid om er spatborden en bagagedragers op te zetten. Dit maakt dat je dit frame kan opbouwen tot de ideale fiets. Of je nu naar je werk rijdt of gaat bikepacking in de wildernis.

  • jpg
  • jpg
  • jpg
  • jpg

Over Brick Lane Bikes

Brick Lane Bikes is opgericht in 2006 en is een langgekoesterde droom van een voormalige Londense koerier. Tegenwoordig is de fietsenwinkel gevestigd in Oost-Londen en synoniem met de heersende fietscultuur. Met hun aanbod van nieuwe en vintage frames, fietsen en accessoires behoren ze tot de top van de Europese fietscultuur.

BLB is het huismerk van Brick Lane Bikes dat trouw blijft aan de Oost-Londense fietscultuur en is een perfecte mix tussen stijl en vrijheid om het frame op te bouwen zoals je wil. Alle producten van het huismerk zijn door Brick Lane Bikes zelf geproduceerd.

BLB Hitchhiker frameset test by JIMMY TOFU

Deze press release is gebaseerd op een artikel dat is verschenen op Bikebiz.

Favicon for news.twotoneams.nl Presskit - Brick Lane Bikes news.twotoneams.nl
Favicon for instagram.com @bricklanebikes instagram.com
Favicon for facebook.com Brick Lane Bikes facebook.com
Favicon for bricklanebikes.co.uk Brick Lane Bikes Website bricklanebikes.co.uk

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access