PELAGO’S MEEST STIJLVOLLE FIETSEN VOOR DEZE ZOMER

pelago_janitaautio_3N3A3573.JPG
  • JPG
pelago_janitaautio_3N3A3573.JPG

Amsterdam - June 2018- Fietsen zijn nu stijlvoller dan ooit tevoren. Het in Helsinki gebaseerde fietsenmerk Pelago gaat uitbreiden in de Benelux. Hun veelzijdige, praktische en mooie fietsen voegen stijl toe aan je volgende fotoshoot.

In de afgelopen 9 jaar heeft Pelago het aanbod onderzocht, geperfectioneerd en uitgebreid. Ze zijn er in geslaagd sterke en praktische producten te creëren. Het fietsen assortiment bestaat uit klassieke stadsfietsen, single speeds, de ultieme commuter en de ware avontuurlijke fiets. Pelago maakt goede fietsen voor een beter leven.

Ze zijn simpel en tijdloos. We proberen ervoor te zorgen dat ons motto Firmitas, Utilitas, Venustas -duurzaamheid, functionaliteit en mooiheid - in elk van onze producten terug komt. Mikko Hyppönen  

Hoewel het nog geen zomer is, hebben we de afgelopen dagen al een voorproefje gekregen. Dit lekkere weer vraagt om een gezellig dagje uit met vrienden. Gebruik een fotogenieke Pelago fiets voor je eerstvolgende shoot of gebruik deze fiets om content te creëren op je social media kanalen.

Klassieke Capri en Brooklyn

De Capri en Brooklyn zijn moderne fietsen met een retro look. Beiden fietsen zijn in verschillende kleuren aanwezig en kunnen uitgebreid worden met fietsrekken en -manden. Ideaal voor verse bloemen die je zojuist op de markt hebt gehaald of boodschappen voor een picknick in het park. Zet een bagagedrager op je fiets en maak plek voor meer spullen (of bier).

  • jpg
  • JPG
  • jpg
Favicon for pelagobicycles.com Capri | Nimble, Swift commuter, Upright riding position, Short-mid distances, Zwart, Zalm Roze, Turquoise pelagobicycles.com

  • jpg
  • jpg
  • jpg
Favicon for pelagobicycles.com Brooklyn | Relaxed, Smoot commuter, Upright riding position, Shorter distances, Zwart, Dapper Rood, Helene Grijs pelagobicycles.com

Veelzijdige commuter

Ben je opzoek naar het perfecte transportmiddel om van werk naar huis te fietsen? Of ben je van plan een lange en avontuurlijke afstand af te leggen? De Airisto is de ideale fiets voor het dagelijkse gebruik. Je kan kiezen uit drie kleuren, daarnaast zijn er verschillende specs waarmee de fiets uitgebreid kan worden. Zet voorop een fietsmand en gooi (voorzichtig) je laptop erin of plaats het in een van de fietstassen op het achterrek.

  • jpg
  • jpg
  • jpg
Favicon for pelagobicycles.com Airisto Commuter | Versatile commuter, Semi upright riding position, Mid-long distance, Metallic Zandkleur, Koraal Rood, Houtskool pelagobicycles.com

De Scandinavisch traditie komt in het ontwerp van al onze producten terug Mikko Hyppönen  

About Pelago

Pelago werd opgericht met de gedachten om fietsen als een echte manier van transport te zien. Fietsen worden gereden om een frisse neus te halen en brengen vreugde en vrijheid in de dagelijkse reis. Pelago is sinds 2009 op ontdekkingsreis. Als visie hebben zij om de meest veelzijdige, betrouwbare en mooie producten te creëren. Het perfecte transportmiddel voor het drukke stadsleven. De fietsen die wij om ons heen zien, zijn vaak onvoldoende onderhouden, gemaakt van onderdelen van mindere kwaliteit of op zekere hoogte kapot. Dit beeld zorgt voor onderwaardering van de fiets.

De naam Pelago is kort voor 'archipelago', dit is een van de mooiste delen van hun vaderland Finland. De authenticiteit van de eilanden en de natuur heeft hun manier van denken beïnvloed. De noordelijke achtergrond heeft zijn naam getekend op de goederen die zij maken. Pelago maakt goederen waarop u kunt vertrouwen. Eenvoudig, sterk en praktisch. Negen jaar later heeft het bedrijf 15 werknemers, een Flagship Store in Helsinki en 120 dealers in Europa en Japan.

Favicon for news.twotoneams.nl Presskit - Pelago news.twotoneams.nl
Favicon for pelagobicycles.com Pelago Bicycles  pelagobicycles.com
Favicon for instagram.com Pelago MFG 🇫🇮 (@pelagobicycles) instagram.com

Press contact details