IY9A8094-2.jpg
  • jpg

PEdALED lanceert de nieuwe Odyssey collectie

De nieuwe lente/zomer 2019 collectie is ontworpen als de ultieme avontuurlijke fietskleding

Amsterdam, April 2019 - PEdALED is er van overtuigd dat ervaring een essentieel element is bij het creëren van iets nieuws. De Odyssey collectie is het resultaat van kennis en ervaringen die zij vanaf 2007 hebben vergaard bij races als de Transcontinental, JLT Condor en de Silk Road Mountain Race. Of de ervaring die opgedaan hebben bij het oudste team van Groot-Britannië.

De Odyssey collectie is ontworpen om veelzijdig en goed zichtbaar op de weg te zijn. Samen met de innovatieve Sensitive Skin® stof is deze collectie perfect voor ultra lange afstanden op de weg of ernaast.

ODYSSEY JERSEY

De Odyssey Jersey is de eerste trui met zeven zakken, twee zijzakken, drie grote cargozakken aan de achterkant, een vakje voorzien van een rits en een extra grote zak van gaas voor het geval je natte kleding bij hebt. Het voorvak biedt ruimte voor waardevolle spullen. Er zijn reflecterende elementen op de achterkant van de trui, de armen en achterzakken die de nodige zichtbaarheid bieden in het donker.

IY9A6777-2.jpg
  • jpg

De Sensitive Skin Ⓡ stof die PEdALED in de loop der jaren heeft ontwikkeld is uiterst comfortabel tijdens het rijden in verschillende weersomstandigheden. Het materiaal ademt, droogt snel op en heeft een beschermende laag tegen nare geurtjes.

Specificaties

- Zeven cargo zakken

- Reflecterende elementen

- Sensitive Skin Ⓡ Stof

- Gemaakt in Italië

ODYSSEY BIBS FIETSBROEK

De Odyssey Bibshorts is het meest geavanceerde en toch eenvoudige element binnen de collectie. Tijdens het ontwerpen van de collectie richtte PEdALED zich op het creëren van een fietsbroek die een grote opslagcapaciteit had zonder de looks aan te tasten.

IY9A5841.jpg
  • jpg

De bibs zijn uitgerust met drie cargozakken, twee verborgen zakken op de benen en een grote zak aan de achterkant. De zakken op het been zijn perfect om eten mee te nemen tijdens lange ritten. Het eenvoudige en functionele ontwerp heeft als doel dat je makkelijk bij je spullen kan zonder dat voorwerpen er onderweg zomaar uit vallen. De fietsbroek is afgewerkt met laser gesneden bretels die ook hier voor maximaal comfort moeten zorgen.

Specifacties

- Laser gesneden bretels

- Twee zij zakken

- Grote cargozak

- Gemaakt in Italië

ODYSSEY JACKET

De Odyssey jacket is een lichte jas die waterdicht is én ademt. Hij is voorzien van een binnenzak waarin je de Odyssey-trui kan opbergen. Dit kledingstuk is perfect om mee te nemen wanneer de weersomstandigheden onbekend zijn.

IY9A4484.jpg
  • jpg

Het jack heeft een extra achtervak die kan worden gebruikt in geval van hevige regen. Het reflecterende PEdALED logo op de achterkant zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. De jas heeft een zijvak met een rits waarin waardevolle spullen volledig droog opgeborgen worden. De YKK-offset rits is zodanig ontworpen dat de fietser hier tijdens het rijden geen last van zal hebben.

Specificaties

- 10.000 mm waterkolom

- Reflecterende details

- Opvouwbaar inclusief hoesje

- Compleet afgeplakte zomen

ODYSSEY VEST

Het Odyssey-vest is perfect voor als je langer onderweg bent. De reflecterende print is geïnspireerd door het Japanse symbool voor rijst.

IY9A5718.jpg
  • jpg

Samen met de achterzakken die gemaakt zijn van gaas past dit vest perfect bij de trui uit deze collectie. Het vest ademt en is voorzien van een vak met ritssluiting aan de voorkant en aan de binnenkant om spullen op te bergen.

Specifacties

- Hoge zichtbaarheid

- Zakken van gaas

- Voorzijde zak met rits

- Opvouwbaar inclusief hoesje

ODYSSEY SOCKS

De Odyssey sokken zijn gemaakt van een speciale mix van zijde en wol voor maximaal comfort tijdens lange ritten. Het gebruik van zijde is een revolutionaire stap voor PEdALED. Dit zorgt ervoor dat de stof kan ademen en de voeten dus geur- en vochtvrij blijven.

IY9A6830-2.jpg
  • jpg

De sokken kunnen tijdens lange en warme zomerdagen of tijdens de koudere maanden worden gedragen. De Odyssey sokken hebben een reflecterende streep die voor extra zichtbaarheid zorgt in het donker.

Specificaties

- Mix van zijde en wol

- Reflecterende streep

- Gemaakt in Italië

Over PEdALED

PEdALED is in 2007 opgericht in Tokyo, Japan door het creatieve talent Hideto Suzuki. Suzuki begon met het creëren van mooie en functionele kleding als aanvulling op zijn drukke fietsleven in Tokio. Het merk begon met de liefde voor fietsen en heeft daarna enkele bekroonde collecties gemaakt. PEdALED is er van overtuigd dat elk kledingstuk de functie en prestaties van een fietser kan verbeteren. Daarnaast willen zij ook de meest comfortabele en duurzame kleding maken die tot nu toe zijn geproduceerd. PEdALED’s kleding wordt handgemaakt in Italië in het hart van de kledingproductie.

Favicon for pedaled.com Fietskleding en -accessoires | PEdALED pedaled.com
Favicon for instagram.com PEdAL ED (@pedaledjapan) instagram.com
Favicon for news.twotoneams.nl Press kit - PEdALED news.twotoneams.nl

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan