PEdAL ED legt de lat hoog met hun Heiko-collectie

Herencollectie - Nieuwe lente / zomer collectie 2019

PEDALED-55.jpg
  • jpg

Amsterdam, Juni 2019 - PEdAL ED’s Heiko-collectie, wordt uitgebreid met nieuwe kleuren. De collectie bestaat uit een eenvoudig ontwerp, is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een reguliere pasvorm. Naast de complete collectie, zijn de drie nieuwste kleuren van dit seizoen -blauwgroen, geel en zwart - volledig geïnspireerd door natuurlijke elementen. De collectie bestaat uit armwarmers, sokken, jerseys en fietsbroekjes.

HEIKO JERSEY

De Heiko-jersey is ontworpen om fietsen naar een nieuw niveau van comfort te brengen. Dit weten ze te bereiken met hun unieke stop en het pure en eenvoudige ontwerp. Tijdens de totstandkoming van de Heiko, had PEdAL ED als doel elke type fietser te voorzien van het beste mogelijke gevoel. De innovatieve Sensitive®-stof heeft een ontspannen maar toch extreem elastische pasvorm en is zeer ademend. De Heiko Jersey is de nieuwe standaard voor dagelijkse ritten en trainingen.

  • jpg
  • jpg
Favicon for pedaled.com Heiko Jersey | PEdALED pedaled.com

Specificaties

- Sensitive®-stof

- Ademend en zonbeschermings materiaal

- Drie cargo zakken

HEIKO BIBSHORTS

De Heiko Bibshorts zijn ontwikkeld voor lange ritten en dagelijkse trainingen. Het ontwerp biedt de best mogelijke ervaring tijdens het fietsen. Het bovenste deel van de broek bestaat uit gaas, dit zorgt ervoor dat het kledingstuk goed kan ademen. De anatomische vorm van het Elastic Interface®-pad garandeert een comfortabel gevoel tijdens lange ritten.

  • jpg
  • jpg
Favicon for pedaled.com Heiko Bibshorts | PEdALED pedaled.com

De Heiko fietsbroek is gemaakt van een four-way (ookwel 4-way) stretch stof, dit houdt in dat de stof zowel in de lengte als breedte uitstrekt en zich herstelt. De siliconen gripper bij de broekspijpen zorgen voor de perfecte pasvorm. De ovale rugleuning structuur van de bretels helpt voor een comfortabelere en stabielere fit, dit vermindert de druk op de schouders.

Specificaties

- Cytech®-pad met speciaal schuim met hoge dichtheid

- 4-way stretch stof

- Siliconen gripper

- Ovale rugsteun

HEIKO ARM WARMERS

De Heiko armwarmers houden je warm tijdens koude en snelle afdalingen. Daarnaast zijn deze ook bruikbaar tijdens zonnige zomerdagen, deze beschermen je armen tegen UV-straling. De armwarmers zijn gemaakt van de zachte Sensitive®-stof en bieden een extra huidcomfort. Ze zijn extreem licht en passen gemakkelijk in de cargo zakken van je jersey. Ongeacht de weersomstandigheden is dit een must-have.

  • jpg
  • jpg
Favicon for pedaled.com Heiko Arm Warmers | PEdALED pedaled.com

Specificaties

- UV bestendig

- Soft-touch Sensitive®-stof

- Lucht circulerende vezels

- Reflecterend logo op de pols

HEIKO SOKKEN

De Heiko-sokken zijn gemaakt van het zweetafvoerend materiaal en houdt je voeten droog. De strategische netconstructie op de wreef van je voet, zorgt voor extra ademend vermogen. De sokken hebben een gelijkmatige drukverdeling op de voeten en enkels, dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor extra comfort.

PEDALED-4.jpg
  • jpg
Favicon for pedaled.com Heiko Sokken | PEdALED pedaled.com

Specificaties

- Sneldrogend en ademend

- Maryl Skinlife®-vezel

- Versteviging bij de tenen en hielen

Over PEdAL ED

PEdAL ED is in 2007 opgericht in Tokyo, Japan door het creatieve talent Hideto Suzuki. Suzuki begon met het creëren van mooie en functionele kleding als aanvulling op zijn drukke fietsleven in Tokio. Het merk begon met de liefde voor fietsen en heeft daarna enkele bekroonde collecties gemaakt. PEdAL ED is er van overtuigd dat elk kledingstuk de functie en prestaties van een fietser kan verbeteren. Daarnaast willen zij ook de meest comfortabele en duurzame kleding maken die tot nu toe zijn geproduceerd. PEdAL ED’s kleding wordt handgemaakt in Italië in het hart van de kledingproductie. 

Favicon for pedaled.com Fietskleding en -accessories | PEdAL ED pedaled.com
Favicon for instagram.com PEdAL ED (@pedaledjapan) instagram.com

Perscontacten