PEdAL ED lanceert nu ook de zwarte jersey als onderdeel van de Odyssey Collectie

IY9A7812.jpg
  • jpg

Amsterdam, Juni 2019 - De jersey van de Odyssey collectie is nu ook verkrijgbaar in het zwart, een geweldige optie voor langere ritten. De trui is de eerste in zijn soort met zeven zakken en is ontworpen om alles wat je nodig hebt tijdens het rijden bij de hand te hebben.

PEDAL ED is er van overtuigd dat de ervaringen die zij de afgelopen jaren hebben opgebouwd een essentieel element is bij het ontwerpen van nieuwe kleding. De Odyssey-collectie is het resultaat van alles wat de ontwerpers sinds 2007 hebben geleerd. Bij races als de Transcontinental, JLT Condor en de Silk Road Mountain Race of de ervaring die zij hebben opgedaan bij het oudste team van Groot-Britannië.

ODYSSEY JERSEY

De zwarte Odyssey is ontworpen als de ultieme jersey voor alle avonturen op je fiets. De Odyssey Jersey is de eerste trui met zeven zakken, twee zijzakken, drie grote cargozakken aan de achterkant en een extra grote mesh zak voor het geval je natte kleding bij hebt. Het voorvak is voorzien van een rits en biedt ruimte voor waardevolle spullen. Er bevinden zich reflecterende elementen op de achterkant van de trui, de armen en achterzakken die de nodige zichtbaarheid bieden in het donker.

  • jpg
  • jpg
  • jpg
Favicon for pedaled.com Koop de zwarte jersey pedaled.com

De Sensitive Skin Ⓡ stof die PEdALED in de loop der jaren heeft ontwikkeld is uiterst comfortabel tijdens het rijden, ongeacht de weersomstandigheden. Het materiaal ademt, droogt snel op en heeft een beschermende laag tegen nare geurtjes.

Specificaties

- Zeven cargozakken

- Reflecterende elementen

- Gevoelige huid ® stof

- Gemaakt in Italië

Over PEdAL ED

PEdAL ED is in 2007 opgericht in Tokyo, Japan door het creatieve talent Hideto Suzuki. Suzuki begon met het creëren van mooie en functionele kleding als aanvulling op zijn drukke fietsleven in Tokio. Het merk begon met de liefde voor fietsen en heeft daarna enkele bekroonde collecties gemaakt. PEdAL ED is er van overtuigd dat elk kledingstuk de functie en prestaties van een fietser kan verbeteren. Daarnaast willen zij ook de meest comfortabele en duurzame kleding maken die tot nu toe zijn geproduceerd. PEdAL ED’s kleding wordt handgemaakt in Italië in het hart van de kledingproductie. 

Favicon for pedaled.com Fietskleding en -accessoires | PEdAL ED pedaled.com
Favicon for instagram.com PEdAL ED (@pedaledjapan) instagram.com

Perscontacten