Screenshot 2019-06-28 at 09.33.44.png
  • png

Ampler Challenge: De proefrit van hun leven gaat beginnen

In juni 2019 daagde Ampler Bikes iedereen uit om hun droom route in te dienen voor de langste proefrit op de fiets ter wereld. Het idee was simpel: Stel een route samen van maximaal 1000 km en leg uit waarom je deze route wil rijden. We hebben vier Challengers uitgekozen met vier verschillende verhalen die we graag aan je voor willen stellen.

De officiële Ampler Challengers 2019 zijn:

Andrew - Morpeth - Iona - Morpeth, VK (965 km)

Begint zijn uitdaging in juli 2019

Andrew is een verpleegkundig adviseur in de geestelijke gezondheidszorg uit het Verenigd Koninkrijk die in 2011 een tragisch persoonlijk verlies heeft geleden. Voor Andrew was het eiland Iona zowel de bestemming voor zijn huwelijksreis in 1997 samen met zijn vrouw, als 12 jaar later de plek voor een van hun laatste reizen samen. 

Het idee dat hij op een dag de tijd zou hebben om een terugreis naar Iona te maken op de fiets heeft Andrew daarna op de been heeft gehouden. Zoals Andrew zelf vertelt: "Ik heb mijn mentale en fysieke gezondheid echt te danken aan de fiets".  De Ampler Challenge is Andrew's terugkeer naar het eiland dat zoveel herinneringen en emoties heeft voor hem. We hopen dat zijn ervaring laat zien dat de fiets meer doet doet dan je van A naar B brengen te gebruiken en kan helpen bij persoonlijk verlies en moeilijke tijden.

Ampler-challege-2.png
  • png

Rebecca en Ian - Van Palermo naar Pompei, Italië (750 km)

Starten met hun uitdaging in augustus 2019

Ian heeft een lange weg afgelegd om tot zijn huidige gezonde levensstijl te komen en heeft over de afgelopen twee jaar al fietsend en hardlopend verschrikkelijk hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Sinds het begin van deze verandering is hij 50 kg afgevallen en hij heeft nog 10kg te gaan om zijn doel te bereiken. Zijn verloofde Rebecca heeft hem al die tijd bijgestaan en nu staan ze samen op het punt om na twee jaar hun doel te bereiken. De laatste uitdaging die hen nog resteert gaat over 750 km langs de westkust van Italië van Palermo naar Pompeï. Deze fietstocht zal een viering worden van al hun werk en een succesvolle transformatie naar een gezonder leven betekenen.

Ampler-challege-3.png
  • png

Thomas - Schmalkalden naar Hiddensee, Duitsland (700 km)

Begint zijn uitdaging in augustus 2019

Thomas is een voormalig paralympiër en heeft een carrière van 25 jaar achter de rug als langlaufer en biatleet. Thomas zal in 6 dagen 700 km fietsen van Schmalkalden in het midden van Duitsland naar Hiddensee, een autovrij eiland in het noordwesten van Duitsland. De gekozen route is een tocht door de prachtige landschappen van Thüringen, Saksen-Anhalt en Mecklenburg-Vorpommern. Met deze uitdaging wil Thomas laten zien dat iedereen in zichzelf kan en moet geloven en nieuwe uitdagingen aan kan gaan, wat er ook gebeurt in het leven.

Ampler-challege-1.png
  • png

Ampler Bikes publieke challenge: wissel je auto in voor een fiets en rij 500 tot 1000 km in juli.

 

Voor de challenge ontving Ampler 3710 inzendingen waarvan de oudste 82 jaar oud is en de jongste, hoewel als passagier, slechts 6 maanden oud. Deze overweldigende belangstelling voor de Ampler Challenge heeft Ampler ertoe gebracht om de Challenge door te trekken naar het grote publiek om meer mensen te motiveren om op de fiets te stappen en zichzelf uit te dagen om verder te gaan.

Dit toont aan voor Ampler aan dat we allemaal zin hebben om op avontuur te gaan. Het lijkt erop dat we allemaal gewoon een beetje motivatie nodig hebben om te gaan. Daarom wil Ampler Bikes iedereen jaarlijks gaan uitdagen om 500-1000 km op de fiets te maken.

 

Kortom, daag jezelf uit om 500 tot 1000 km op de fiets af te leggen in juli. Met een beetje planning, inspanning en lef stel jij jezelf op de proef. Iets waarvan wij denken dat iedereen het in zich heeft om mee te doen. 

 

Dus fiets elke dag minstens 16 km of maak een paar langere fietstochten om de kilometers bij elkaar te sprokkelen. Heb je de 500 km erop zitten en heb je het ons laten weten dan krijg je een bewijs van prestatie en een duwtje in de rug naar een gezondere levensstijl.

Lees meer en doe mee aan de Ampler Challenge

Volg Ampler Bikes op Facebook & Instagram

Ampler-challenge-banner.jpg
  • jpg

Over Ampler Bikes

Ampler Bikes maakt elektrische fietsen voor woon-werkverkeer in de stad. Het bedrijf is in 2016 van start gegaan met hun missie om betere woon-werkverkeer ervaringen te creëren en barrières op de fiets weg te nemen. Ampler heeft momenteel 35 mensen in dienst verspreid over Berlijn en Tallinn. De showroom van Ampler Bikes bevindt zich in de levendige Berlijnse wijk Prenzlauer Berg, aan de Kollwitzstraße 47.

  • png
  • png
  • png

Favicon for news.twotoneams.nl Ampler Bikes 2019 - Media kit news.twotoneams.nl

Perscontacten