SILCA kondigt een handig extra opbergvak aan voor onder je bidonhouder

Sicuro Carbon Capsule Closed.png
  • png

Vandaag introduceert SILCA de SICURO CAPSULE, een extra opbergvak dat je vastmaakt aan de onderkant van je SICURO CARBON bidonhouder. Deze exclusieve accessoire heeft een deksel die volledig open kan waardoor je er makkelijk bij kan. Een extra veiligheidsnet zorgt ervoor dat alle goed op zijn plek blijft als je hem opent. Magneten zorgen voor een eenvoudige afsluiting van het opbergvak. Dit is verkozen boven een rits omdat deze moeilijker te openen is, zeker met één hand tijdens het rijden, en vast kan komen te zitten door modder of andere rotzooi van de weg. 

Hoewel de SICURO CAPSULE klein van formaat is heeft hij toch wat ruimte nodig onder de bidonhouder. Afhankelijk van hoe deze geplaatst is op het frame kan deze al dan niet passen. Het beste is daarom om SICURO CARBON bidonhouder op de onderste buis te monteren met genoeg ruimte voor de capsule.

Indien het frame ruimte heeft voor een tweede bidonhouder op de zadelbuis dan dient deze wat hoger bevestigd te worden om genoeg ruimte vrij te maken. Instructies vind je op de SILCA website.

De SICURO CARBON bidonhouder is vereist voor de SICURO CAPSULE. Deze bidonhouder heeft in juni nog een kleine upgrade gehad waarbij er nu een mat zwarte kleur optie is met glanzend zwarte contrast afbeeldingen. Het SICURO CARBON bidonhouder persbericht vind je hier.

  • png
  • png
  • png
Favicon for news.twotoneams.nl Media kit met hoge resolutie beelden - Twotone Amsterdam news.twotoneams.nl

Product specificaties:

β€’ Thermogevormde EVA

β€’ Sterke sluiting magneet

β€’ Intern veiligheidsnet

β€’ Roestvrij stalen bevestiging

β€’ Inhoud: 255cm3

β€’ Advies verkoopsprijs: $30

β€’ Product pagina: https://silca.cc/products/sicuro-capsule#

  • png
  • png
  • png

Over SILCA

SILCA is opgericht in 1917 door Felice Sacchi in een plaatsje net buiten Milaan in ItaliΓ«. SILCA pionierde met meters op de fietspomp om luchtdruk af te lezen, ze waren de eerste die hoge druk fietspompen maakte die in je frame zitten en na de tweede wereldoorlog gebruikte ze als een van de eerste die de nieuwe lichtgewicht materialen die hieruit voort kwamen gingen gebruiken. Later waren ze de eerste die CO2 gebruikte om snel je banden op te pompen als je langs de weg staat. Tegenwoordig zit SILCA in Indianapolis waar ze iconische producten ontwerpen met de beste materialen en hoogwaardige ambacht.

Contact Europa

Perscontacten