Ampler Bikes breidt netwerk van servicepartners uit in Duitsland met Nederland & Zwitserland in het vooruitzicht

Het Estse e-bike merk Ampler Bikes bouwt voort op de vraag van de consument in Duitsland met de uitbreiding van zijn service partner programma.

img-heading-service@2x-1024x567.jpg
  • jpg

10 maart 2020 - Berlijn - Regelmatig onderhoud en goede verzorging van je fiets zijn cruciaal voor de beste prestatie, dit geldt zeker ook voor e-bikes. Daarom kondigt Ampler Bikes aan dat het zijn service partner netwerk verder uitbreidt in Duitsland. Nederland en Zwitserland volgen binnenkort.

  • jpg
  • jpg

Deze laatste update zorgt ervoor dat het direct-to-consumer merk extra mogelijkheden biedt voor mensen die graag een moderne e-bike willen kopen om zich makkelijker door de stad te verplaatsen.

Iedereen die een Ampler heeft kan zijn fiets nu voor onderhoud naar speciaal opgeleide experts in Berlijn, München, Frankfurt, Hamburg en Hannover brengen. Andere locaties en partners in Stuttgart, Zürich en Amsterdam zullen de komende maanden volgen.

Garantiegevallen kunnen ook worden afgehandeld door partnerwinkels in samenwerking met de klantenservice van Ampler. Regelmatige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen natuurlijk ook door elke lokale fietsenmaker worden uitgevoerd.

Om een testrit te maken op een Ampler voordat je er een aanschaft kun je bij onze ambassadeurs terecht op 22 verschillende locaties in Nederland, Duitsland, Engeland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Estland. Een overzicht van de exacte locaties waar je een gratis testrit kan doen vind je hier: https://amplerbikes.com/nl/testride

Favicon for news.twotoneams.nl Media Kits news.twotoneams.nl
Favicon for amplerbikes.com Officiële service- en onderhoudspartners van Ampler | Ampler Bikes amplerbikes.com

Volg Ampler Bikes op Facebook & Instagram

About Ampler Bikes

Ampler Bikes maakt lichtgewicht elektrische fietsen voor woon-werkverkeer in de stad. Het bedrijf is in 2016 begonnen met als missie het creëren van betere woon-werk ervaringen en het wegnemen van barrières voor fietsers. Op dit moment werkt Ampler met 60 mensen verdeeld over de twee kantoren in Berlijn en Tallinn. De Ampler Bikes showroom is gelegen in de levendige Berlijnse wijk in Prenzlauer Berg aan de Kollwitzstraße 47.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen