Komoot Campfire Webinars

In afwachting van betere dagen kunnen we gelukkig nog steeds plannen maken voor de toekomst en elkaar inspireren om mooie avonturen op te zoeken. Meld je aan voor deze komoot masterclass waarin je leert hoe je nog mooiere routes maakt.

Voor miljoenen mensen is komoot de sleutel tot het buitenleven. Van avontuurlijke bikepackers en ervaren offroaders tot beginners die net hun eerste racefiets hebben aangeschaft. Met komoot kan iedereen een geweldige buitenervaring plannen en beleven.

Meer informatie over de komoot campfire webinars vind je hieronder.

campfire sessions komoot.jpg
  • jpg

ROUTEPLANNING MASTERCLASS met Gijs Bruinsma

In deze masterclass schuift niemand minder dan pro-routebouwer Gijs Bruinsma aan om zijn inzichten in het maken van een perfecte route te delen. Heb je de basics van het routeplannen in komoot onder de knie en wil je naar een volgend niveau? Dan is deze masterclass voor jou.

Wat ga je leren?

Trucs voor het vinden van stille wegen, verborgen paden en mooie gravelsegmenten. Je leert hoe je gebruik maakt van komoot Highlights en verschillende kaartlagen. Je krijgt tips over het lezen van gedetailleerde informatie over ondergrond en wegtype.

Daarnaast krijgt je de kans vragen te stellen aan komoot community manager Roebijn Schijf en natuurlijk aan gravelliefhebber en routebouw expert Gijs Bruinsma.

Favicon for eventbrite.co.uk Meer info en aanmelden voor de Routeplanning Masterclass eventbrite.co.uk

campfire sessions komoot 2.jpg
  • jpg

In de online workshop 'Plan Betere Gravel Routes' leer je hoe je komoot gebruikt voor het maken van mooie gravelroutes in Nederland. Gravel expert en pro-routebouwer Gijs Bruinsma geeft zijn tips voor het vinden van mooie off-road segmenten en hoe je die het beste aan elkaar verbindt.

Hij deelt zijn persoonlijke trucs voor het maken van betere gravel routes en we maken LIVE een nieuwe gravel route in de komoot routeplanner. Ben jij een gravelliefhebber en ben je benieuwd hoe Gijs erin slaagt om zulke fraaie routes te maken? Meld je aan!

Favicon for eventbrite.co.uk Meer info en aanmelden voor de Plan Betere Gravel Routes webinar eventbrite.co.uk
Favicon for eventbrite.co.uk Alle komoot Campfire sessies vind je hier eventbrite.co.uk

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen