Cannondale levert namens winkeliers nu direct aan consumenten met hun ship-to-home leveringsprogramma

Om dealers in deze ongekende tijd te ondersteunen levert Cannondale bestellingen namens de dealers rechtstreeks aan de consument.

Homepage_QA_31.jpg
  • jpg

Wilton, Connecticut, VS- Woensdag 6 mei 2020- Cannondale, een premium merk van Dorel Industries, Inc. (TSX: DII.B, DII.A), bezorgt nu namens hun dealers bestellingen in Europa en de Verenigde Staten. Het nieuwe ship-to-home leveringsprogramma maakt het voor retailers mogelijk hun bestellingen bij Cannondale te plaatsen en deze vanuit Cannondale’s magazijn rechtstreeks naar de klanten te brengen. 

Het ship-to-home concept moet niet verward worden met direct-to-consumer, waar een fabrikant de producten direct aan een consument verkoopt. De retailer wordt dan uit het proces gehaald, maar dat is hier zeker niet het geval. Cannondale verkoopt alleen aan bedrijven en zal dat ook blijven doen. 

Retailers (fietsenwinkels) plaatsen met enige regelmaat een bestelling bij Cannondale en hebben dan eigen voorraad. Deze fietsenwinkels verkopen de fietsen vervolgens aan consumenten. Nu fietsdealers met minder personeel werken, kortere uren maken en het koopgedrag van consumenten voornamelijk online plaatsvindt ontlast Cannondale een deel van het werk van de winkeliers. Consumenten merken hier verder niets van en kunnen hun lokale fietsenwinkel dus alsnog blijven ondersteunen. Dit terwijl het de winkeliers meerdere mogelijkheden geeft geen omzet mis te lopen.

Het process is simpel, de consument zoekt op www.cannondale.com naar een fiets en neemt vervolgens contact op met zijn of haar lokale fietsenwinkel welke ook een Cannondale dealer is. Daar kun je dan de bestelling plaatsen. Elke fiets wordt zo goed als rijklaar geleverd in de doos met de contactgegevens van de winkelier en de laatste montage instructies. 

Meer informatie over Cannondale's nieuwe ship-to-home-programma is te vinden op:

Favicon for cannondale.com Vind een fietsenwinkel bij mij in de buurt | Cannondale cannondale.com

Over Cannondale

Cannondale is een topmerk van Cycling Sports Group, een onderdeel van Dorel Industries' segment Dorel Sports. Dorel Industries Inc. heeft een jaarlijkse omzet van $2,6 miljard en biedt werk aan circa 8900 mensen in 25 landen over de hele wereld. Met een reputatie voor permanente innovatie en kwaliteit is Cannondale wereldwijd marktleider met een sterke traditie in ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardige fietsen, kleding en toebehoren.

Favicon for instagram.com Cannondale Bicycles (@ridecannondale) instagram.com
Favicon for cannondale.com Cannondale Bikes | Road, Mountain, Kinderen, Elektrische fietsen cannondale.com

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen