press-release-banner.jpg
  • jpg

Ampler organiseert grote testdag in Amsterdam

Kom 22 augustus naar het Oosterpark en test alle Ampler e-bike modellen

Amsterdam 12 augustus, 2020 - Ampler maakt de meest strakke e-bikes die er momenteel verkrijgbaar zijn. Ze nodigen je van harte uit deze op zaterdag 22 augustus te testen tijdens de Ampler Road Show in het Oosterpark in Amsterdam. Ze willen iedereen de gelegenheid geven een rondje te komen rijden door dit prachtige stadspark op een van Ampler’s e-bikes.

Ampler maakt sinds 2016 lichte elektrische fietsen om mee naar je werk of school te rijden. Ampler Curt heeft de sportievere looks van de drie e-bikes. De Stout en Stellar zijn meer geschikt voor moderne forenzen die meer behoefte aan comfort en veelzijdigheid hebben.

Details Ampler Road Show Amsterdam

  • Datum: Zaterdag 22 augustus
  • Tijd: Tussen 10.00 en 20.00
  • Locatie: Hotel Arena ('s-Gravesandestraat 55, Amsterdam)

(een klein stukje wandelen van Station Muiderpoort of Weesperplein)

Mocht je op zaterdag 22 augustus niet naar de Road Show kunnen komen, dan kun je altijd via de website van Ampler  een testrit inplannen. Check hier de mogelijkheden.

117304670_3441945279196126_9150684543503530566_o.jpg
  • jpg

Wat betreft COVID-19: Er worden natuurlijk de gangbare voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding te voorkomen en een veilige proefrit mogelijk te maken.

Meer over Ampler:

Sinds de lancering in 2016 heeft Ampler al duizenden Amplers direct aan de consument verkocht en afgeleverd. Nu gaan ze nog verder met het creëren van de beste forenzen ervaring met hun lichte en wendbare e-bikes. Op dit moment werken er 70 mensen op de drie locaties in Berlijn, Keulen en Tallinn. De Ampler bikes showrooms bevinden zich in Berlijn in Prenzlauer Berg aan de Kollwitzstraße 47, en de onlangs geopende showroom in Keulen aan de Severinstraße 111. Deze locaties zijn tegelijkertijd de basis voor alles wat Ampler in Duitsland en centraal Europa doet met directe verkoop, mogelijkheden om te testen en fietsen te laten repareren.

 

Momenteel zijn er Ampler ambassadeurs in 22 verschillende Duitse steden en regio’s, als ook in 10 steden in Nederland, België, het VK, Zwitserland, Oostenrijk en Estland. Neem een kijkje op hun website om te zien waar gratis testritten mogelijk zijn in jouw omgeving.

Feiten & cijfers

  • Met 13,5 kg is Ampler 35% lichter dan de gemiddelde elektrische fiets
  • Een keer opladen met een gemiddeld batterij ondersteund bereik is 70 km
  • Volledig opladen duurt maar 2,5 uur
  • Een verborgen batterij waardoor de fiets eruit ziet als een normale fiets

Onderhoud en garanties

Huidige en toekomstige Ampler eigenaars kunnen hun fiets laten onderhouden bij speciaal opgeleide experts in Berlijn, München, Frankfurt, Hamburg en Hannover. Meer locaties en partners zullen volgen in Stuttgart, Zürich en Amsterdam. Garantiegevallen kunnen gemakkelijk worden opgelost met partner shops in samenwerking met de Ampler klantenservice. Regulier onderhoud en reparaties kunnen natuurlijk ook worden uitgevoerd door elke lokale fietsenwinkel.

Favicon for amplerbikes.com Light Electric Bikes for Urban Commuters amplerbikes.com
Favicon for facebook.com Ampler Bikes facebook.com
Favicon for instagram.com https://instagram.com/amplerbikes instagram.com
Favicon for youtube.com Ampler Bikes on Youtube youtube.com
Favicon for news.twotoneams.nl Ampler Media kits news.twotoneams.nl

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen