Brooks lanceert de nieuwe Scape Travel Bag collectie

Waar je ook heen wilt, in alle omstandigheden en voor al je reizen.

WideEdit361.JPG
 • JPG
WideEdit361.JPG

Amsterdam, 1 November 2020 - De nieuwe Brooks Scape Travel Bag collectie bestaat uit tassen voor gravel ritten, bikepacking, touring en woon-werkverkeer en biedt uitstekende kwaliteit die je van Brooks England gewend bent. De tassen kunnen worden ingedeeld in zadel-, stuur-, frame- en bagagedragertassen. Ze hebben allen een weloverwogen ontwerp en een zorgvuldige constructie. Zoals je inmiddels van Brooks gewend bent is er ook veel aandacht besteed aan de kleinste details.De nieuwe Brooks Scape tassen collectie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van lange-afstandsfietsers en bikepackers. Ze kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden tijdens alledaagse trainingen, gravel ritten, fietsforenzen en door degene die in en rond de stad een boodschap moeten doen. 

De modulaire samenstelling van de Scape-serie zorgt ervoor dat het volume eenvoudig kan worden opgeschaald. De tassen zijn gemaakt van een slijtvaste en waterdichte stof en bestaat uit duurzame onderdelen en details. De collectie heeft verschillende opties voor zowel korte  ritten als ruimere tassen voor langere avonturen. Een slim systeem geeft verschillende bevestigingsmogelijkheden voor op de fiets. 

Veelzijdige, modulaire opslag

De 10-delige Brooks tassen collectie bestaat uit grote en kleine voor- en achtertassen: een rolvormige stuurtas, een kleine en compacte stuurtas, verschillende zadeltassen, frame- en bovenbuis tassen. Alle  Scape tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon klittenband en betrouwbare Klick Fix® hardware voor talloze mogelijke configuraties voor zowel op de fiets als aan elkaar.

FOR A SHORT TRIP.jpg
 • jpg
Sales Kit 1. Gravel & Bikepacking Bags B.jpg
 • jpg
FOR A TRAVEL AROUND THE WORLD.jpg
 • jpg

Klaar om elke storm te doorstaan

Om zware regenval en ruw weer aan te kunnen, zijn de Scape tassen opgebouwd uit een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon. Een balans tussen een hoog draagvermogen en flexibele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat deze bestand zijn tegen scheuren, schuren en UV-licht. Ook is voor deze tassencollectie gebruik gemaakt van een gecertificeerde premium stof waardoor de tassen waterdicht zijn tot tenminste 50.000 waterkolom.  Door gebruik te maken van een geavanceerde en hoogfrequente lasmachine zijn de naden tussen de twee lagen materiaal zo sterk als de stof zelf. 

Details zoals de sluitingen, gesealde ritsen en flappen zorgen er ook voor dat de Scape Travel Bag collectie de hoogste standaard op het gebied van waterdichtheid bereikt. Zo kunnen de fietstassen onder alle weersomstandigheden en gedurende een lange periode gebruikt worden. Volgens de International protection norm IPx4 zijn ze tassen vanaf alle kanten beschermd tegen water.

Ontworpen voor fietsers

Naast dat de inhoud droog blijft, blijft deze ook veilig, georganiseerd en makkelijk toegankelijk. De functionele en aerodynnamische ontwerpen, de gewatteerde secties, de aluminium ritstrekkers en de variërende opslagvolumes maken elk uitstapje gemakkelijker. Ongeacht de afstand of de moeilijkheidsgraad van de rit. 

De ideale reisgenoten

Als perfecte aanvulling op de nieuwe Scape collectie brengt Brooks ook een speciale versie van het klassieke C17 Cambium zadel uit in een nieuwe groene kleur. Aanvullend hieraan een bijpassend rubberen stuurlint.

ct03-a00401-rubber bar tape-rubber-mud green - bar.jpg
 • jpg
c201-a00401-c17-nylon-mud green-3-4.jpg
 • jpg

Voor additionele informatie en een uitgebreide lijst van alle producten verwijzen we naar het Engelstalige persbericht en voor de prijzen naar de Sales brochure.

Over Brooks England

Brooks is het oudste, nog opererende zadel bedrijf van de wereld. Het is opgericht in 1866 en is bekend geworden met haar leren zadels. Naast leren zadels biedt Brooks ook de Cambium lijn op basis van gevulkaniseerd rubber. Ze hebben een assortiment tassen speciaal gericht op fietsers. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol en eigenlijk perfect voor elke gelegenheid.

Brooks is te koop bij de betere fietsenwinkels of kijk op www.brooksengland.com

Favicon for news.twotoneams.nl Brooks Scape Media Kit  news.twotoneams.nl
Favicon for drive.google.com Brooks Scape Sales Brochure (met prijzen) drive.google.com
Favicon for drive.google.com Brooks Scape Press Release - English drive.google.com
Favicon for brooksengland.com The Official Brooks England Store: Established In 1866 brooksengland.com
Favicon for instagram.com @Brooksengland  instagram.com
bpa01-pla0l401-rear pannier-polyester-mud-front.jpg
 • jpg
bpa01-pla0s401-front pannier-polyester-mud-front.jpg
 • jpg
bsb02-pla00401-saddle bag roll closure-polyester-mud-right.jpg
 • jpg
bsb03-pla00401-seatpost bag-polyester-mud-3-4.jpg
 • jpg
bsb02-pla00401-saddle bag roll closure-polyester-mud-back.jpg
 • jpg
bhb03-pla00401-handlebar roll-polyester-mud-left.png
 • png
bfb01-pla00401-frame bag-polyester-mud-left.png
 • png
bhb01-pla00401-handlebar pouch-polyester-mud-right.png
 • png
ct03-a00401-rubber bar tape-rubber-mud green - bar.jpg
 • jpg
c201-a00401-c17-nylon-mud green-3-4.jpg
 • jpg
btt01-pla00401-top tube bag-polyester-mud-right.jpg
 • jpg

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL