ampler dev.jpg
  • jpg

Ampler Development Team

Ampler Bikes ondersteunt wielertalent op weg naar het wereldtoneel

Amsterdam 23 november, 2020 - Ampler ondersteunt vanaf volgend jaar de Cycling Club Tartu in hun missie om jong wielertalent uit Estland, Letland, Litouwen en Finland te ontwikkelen. Het team zal onder de naam Ampler Development Team op het Continentale UCI niveau rijden.  

De motivatie van Ampler achter de sponsoring:

Ampler wil heel graag de lokale wielercultuur helpen en jong talent laten groeien op  weg naar het wereldtoneel. Ott Ilves, Head of Sales and Marketing Ampler Bikes

Het team bestaat uit 13 jonge wielrenners en wordt geleid door twee voormalig profwielrenners, Rene Mandri als Team Manager en Jaan Kirsipuu als Sportdirecteur. Jaan Kirsipuu is tevreden met de resultaten van het team in 2020 en belooft ook in 2021 te presteren.

Rene Mandri ja Jaan Kirsipuu.jpg
  • jpg

 Het team, voorheen onder de naam Tartu2024, eindigde op de 21e plaats in het Europa Tour-klassement van 2020. Met zo'n jonge groep renners is dit een belangrijk resultaat Jaan Kirsipuu, Sportdirecteur

Meer over Ampler:

Sinds de lancering in 2016 heeft Ampler al duizenden Amplers direct aan de consument verkocht en afgeleverd. Nu gaan ze nog verder met het creĆ«ren van de beste forenzen ervaring met hun lichte en wendbare e-bikes. Op dit moment werken er 77 mensen op de drie locaties in Berlijn, Keulen en Tallinn. De Ampler bikes showrooms bevinden zich in Berlijn in Prenzlauer Berg aan de KollwitzstraƟe 47, en de onlangs geopende showroom in Keulen aan de SeverinstraƟe 111. Deze locaties zijn tegelijkertijd de basis voor alles wat Ampler in Duitsland en centraal Europa doet met directe verkoop, mogelijkheden om te testen en fietsen te laten repareren.

Momenteel zijn er Ampler ambassadeurs in 22 verschillende Duitse steden en regioā€™s, als ook in 9 steden in Nederland, BelgiĆ«, het VK, Zwitserland, Oostenrijk en Estland. Neem een kijkje op hun website om te zien waar gratis testritten mogelijk zijn in jouw omgeving.

Feiten & cijfers

  • Met 13,5 kg is Ampler 35% lichter dan de gemiddelde elektrische fiets
  • Een keer opladen met een gemiddeld batterij ondersteund bereik is 70 km
  • Volledig opladen duurt maar 2,5 uur
  • Een verborgen batterij waardoor de fiets eruit ziet als een normale fiets

Favicon for amplerbikes.com Light Electric Bikes for Urban Commuters amplerbikes.com
Favicon for facebook.com Ampler Bikes facebook.com
Favicon for instagram.com https://instagram.com/amplerbikes instagram.com
Favicon for youtube.com Ampler Bikes on Youtube youtube.com
Favicon for news.twotoneams.nl Ampler Media kits news.twotoneams.nl

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen