Studio_Project (2).jpg
  • jpg

Ampler bikes in het programma Doe maar duurzaam! van RTL Z

Amsterdam 12 april, 2021 Voor onze klanten regelen we de meest uiteenlopende zaken. Vaak is het een bericht op een website of magazine, maar soms komen we ook op TV. Zo ook deze keer voor Ampler. Jon werd door RTL Z voor het programma Doe Maar Duurzaam! geïnterviewd over Ampler Bikes. Hij verteld hier namens Ampler over de voordelen van een e-bike voor de consumenten maar zeker ook voor de leefomgeving en specifiek over de voordelen die de fietsen van Ampler nog meer hebben, zoals een ingebouwde batterij.  

Later dit jaar zal Ampler een flagship store openen in Amsterdam en ook daar zal Twotone meehelpen om aandacht te genereren voor deze toffe nieuwe winkel. Nederland is voor Ampler een van de snelst groeiende markten en daarbij is het belangrijk direct contact te hebben met de consument. Een flagship store in hartje Amsterdam is dus een logische stap vooruit in het groeiproces voor het vooruitstrevende Estse e-bike merk.

Doe maar duurzaam! is het televisieprogramma van RTL Z waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsindustrie aan bod komen. In de uitzending van 10 april was Jon Woodroof van Twotone te gast om uitleg te geven over de gedachten achter de lichtgewicht e-bikes van Ampler.

Bekijk de uitzending hier:

Ampler Bikes Item 2 DMD RTLZ S15E13 10 april 2021

Over Ampler 

Ampler Bikes maakt lichte elektrische fietsen voor stedelijke forenzen. Het bedrijf lanceerde in 2016 met de missie om betere woon-werk ervaringen te creëren en barrières in het fietsen weg te nemen. Momenteel heeft Ampler meer dan 85 mensen die werken tussen de kantoren in Berlijn, Keulen en Tallinn. Ampler is van plan om zijn snelle groeitempo in Duitsland aan te houden en tegelijkertijd uit te breiden in andere markten, zoals Zwitserland en Nederland, waar het bedrijf plannen heeft om flagship stores te openen in 2021.  

Over Doe maar duurzaam!

Doe Maar Duurzaam! is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam! wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op duurzaamheid. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan zaken die algemeen bekend zijn zoals recyclen en zonnepanelen.

Favicon for youtube.com Rideout with Ampler Ep.1 | How Cycling Affects Our Cities and Quality of Life youtube.com
Favicon for amplerbikes.com Ampler Bikes - Website amplerbikes.com
Favicon for facebook.com Ampler Bikes - Facebook facebook.com
Favicon for instagram.com Ampler Bikes - Instagram instagram.com
Favicon for news.twotoneams.nl Ampler Bikes - Media kits news.twotoneams.nl
  • jpeg
  • jpeg
  • jpeg

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL