albion-12hrs-banner.jpg
  • jpg

Albion & Outdoor Provisions presenteren:

12HoursOfMay

12HoursOfMay daagt iedereen uit om de langer wordende dagen, de lente en ontdekkingstochten dichter bij huis te vieren. Deze challenge is voor iedereen op twee of drie wielen die bereid is om 12 uur achter elkaar buiten te zijn.

Het idee is simpel. Albion wil het voor iedereen makkelijker maken om naar buiten te gaan en ze willen je helpen daar langer te blijven. Ze werken samen met Outdoor Provisions om de juiste hoeveelheid kleding en brandstof te verzorgen voor het 12-urige avontuur in mei. Dus daag jezelf uit. Bouw een route met komoot en blijf 12 uur buiten. Je hoeft natuurlijk niet constant op het zadel te zitten. Je kunt bijvoorbeeld ook een paar uur fietsen, je tentje opzetten en dan 's ochtends weer terug fietsen.

Voor degenen die niet bekend zijn met komoot: Deze app biedt de mogelijkheid om de foto's, kaarten en hoogtepunten van dit grootse avontuur te delen. We willen namelijk graag horen van je 12-uurs avonturen en komoot is de perfecte tool om alle coole foto's, kleine landweggetjes en hoogtepunten met Albion te delen.

Schrijf je in voor dit avontuur op 12HoursOfMay.cc en tag Albion en Outdoor Provisions in je route om in aanmerking te komen voor prijzen. Op die website vind je ook alle andere informatie die je nodig hebt.

Voor de ultieme voorbereiding organiseert Albion samen met komoot een webinar waarbij je leert hoe je je avontuur plant, navigeert en deelt met komoot. Schrijf je in via deze link.

DSCF0305-34.jpg
  • jpg
DSCF0305-34-2.jpg
  • jpg

Meld je aan en win prijzen

Iedereen die meedoet, krijgt een limited edition kledingreparatie patch. Alle inzendingen komen ook in aanmerking voor een aantal grote prijzenbundels van Albion (£500 voucher), een komoot premium lidmaatschap en een jaarvoorraad van Outdoor Provisions. Schrijf je hieronder in en begin met het gratis uitstippelen van je route op komoot.

Lees hier meer over prijzen.

Verstreken tijd

Het gaat om de 12 uur en hoe jij die wil doorbrengen.

Op de weg, off-road. In een tentje of met je fiets als deken. 30 km of 300 km. Bij dag of door de nacht. Slaap of geen slaap.

De enige regel is dat de verstreken tijd van start tot finish niet minder dan 12 uur mag zijn.

Het mag langer zijn, maar dat levert niks extra's op.

Rit etiquette

Plan je avontuur binnen de lokale richtlijnen voor corona. Gebruik eventuele beperkingen om het idee achter je route te vormen.

Wees geen eikel. Laat geen troep achter.

Tag je ritten op Instagram met #12HoursOfMay.

Deel je routes door Albion en Outdoor Provisions erin te taggen op komoot.

12-HOURS-LOGO-BOLD.gif
  • gif

Hier vindt je meer video- en fotomateriaal voor publicatie en sociale media

Over Albion

Albion maakt fietskleding voor Britse weersomstandigheden. Hun producten zijn geïnspireerd door het Britse buitenleven en gebruiken moderne technische stoffen om functionele kleding voor op de fiets te maken die geschikt is voor alle seizoenen.

Over komoot

Komoot inspireert mensen om meer van het buitenleven te ontdekken. Met de slimme routeplanner, tips van andere gebruikers, stapsgewijze stemnavigatie en inspirerende content is het dé outdoor app bij uitstek geworden voor bijna 10 miljoen mensen over de hele wereld. Komoot is startpunt van de grootste community van outdoor experts in Europa. 

Links

Favicon for 12hoursofmay.cc 12HoursOfMay - website 12hoursofmay.cc
Favicon for albioncycling.com Albion Cycling - website albioncycling.com
Favicon for komoot.nl Albion Cycling - komoot komoot.nl
Favicon for instagram.com Albion Cycling - Instagram instagram.com
Favicon for facebook.com Albion Cycling - Facebook facebook.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL