SERIAL 1 KONDIGT EUROPESE BESCHIKBAARHEID AAN VAN LIMITED-EDITION MOSH/TRIBUTE E-BIKE

Het langverwachte Special Edition model, geproduceerd in zeer beperkte hoeveelheden, is nu verkrijgbaar via Europese dealers

MILWAUKEE — 18 september 2021 — Serial 1 heeft vandaag aangekondigd dat zijn langverwachte MOSH/TRIBUTE e-bike nu wordt verzonden naar dealers in heel Europa. De MOSH/TRIBUTE is gebaseerd op de standaard MOSH/CTY e-bike van Serial 1 en is een exclusieve versie met hoogwaardige afwerkingen, unieke componenten en ongeëvenaarde aandacht voor detail.

S1_Tribute_Profile_Left.jpg
 • jpg

De Serial 1 MOSH/TRIBUTE blijft opmerkelijk trouw aan het originele Serial 1-prototype, inclusief rijke glanzende zwarte verf met gouden letters, witgekleurde Schwalbe Super Moto-X-banden (exclusief voor Serial 1), een handgemaakt leren zadel en bijpassend leer grepen van Brooks England, en een schild van gestempeld messing dat op het kenmerkende voorlicht is gemonteerd.

De productie van de Serial 1 MOSH/TRIBUTE is beperkt tot in totaal slechts 650 stuks: 325 voor de Verenigde Staten en 325 voor Europa. De voorraad is extreem beperkt dus geïnteresseerde klanten moeten onmiddellijk contact opnemen met hun Serial 1-dealer om hun eigen MOSH/TRIBUTE veilig te stellen. De prijzen variëren per land; neem contact op met de dealer voor prijzen. Dealers zijn te vinden op www.serial1.eu.

 • jpg
 • jpg

“Toen Serial 1 in oktober 2020 werd gelanceerd, was de eerste e-bike die aan het publiek werd getoond een verbluffend prototype, afkomstig van de vintage motorfiets die de inspiratie vormde voor de creatie van het merk Serial 1 e-bike”, zegt Aaron Frank, Brand Director bij Serial 1. “Nu zijn we enthousiast om een ​​limited-edition e-bike aan te bieden die zo natuurgetrouw de iconische look en feel van dat eerste prototype weergeeft.”  

S1_Tribute_Front_Right.jpg
 • jpg

Achter de speciale verf en componenten behoudt de Serial 1 MOSH/TRIBUTE alle kenmerken en functionaliteiten van het standaard MOSH/CTY-model, waaronder:

 • Een krachtige in het midden gemonteerde Brose S Mag-motor die een koppel van 90 Nm produceert
 • Een geïntegreerde en verwijderbare batterij van 529 Wh met een bereik van 35-105 mijl
 • Een schone en onderhoudsvrije Gates Carbon Drive riem eindaandrijving
 • Sterke en betrouwbare hydraulische schijfremmen
 • Interne kabelgeleiding en geïntegreerde LED-verlichting voor en achter

 • jpg
 • jpg
 • jpg

Ga voor downloadbare afbeeldingen van de MOSH/TRIBUTE naar https://serial1.com/press-kit/.

Over Serial 1

Serial 1 biedt eersteklas elektrische fietsen die worden gekenmerkt door intelligent en mensgericht design. Ze worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde fietstechnologie om de meest eenvoudige en intuïtieve manier te creëren om het plezier, de vrijheid en het directe avontuur te ervaren tijdens het rijden met een elektrische fiets met trapondersteuning. Ga voor meer informatie naar https://serial1.eu.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL