ITALIAANSE STUNTFIETSER VITTORIO BRUMOTTI STUNT BINNENKORT OP SERIAL 1 E-BIKE VAN HARLEY-DAVIDSON

“Just Enjoy the Ride” is het motto van de samenwerking met de legendarische fietser en TV superster.

MILWAUKEE - April 19, 2022 - Serial 1 gaat een samenwerking aan met Vittorio Brumotti als merkambassadeur om de nieuwe line-up van Serial 1 te promoten. Je kent de Italiaanse Brumotti vast van zijn levensgevaarlijke stunt video’s waarin hij op één wiel van zijn fiets balanceert op het randje van de Grand Canyon, het randje van een hoge brug of een van de hoogste wolkenkrabbers van de wereld. De video’s zijn op het internet immens populair en miljoenen keren bekeken. Ook is hij bekend van zijn eigen rubriek genaamd "100% Brumotti” in een reality tv programma op de Italiaanse televisie. Brumotti leeft zijn leven zoals de Italianen zeggen ‘abbombozza' wat betekent dat hij altijd alles uit het leven probeert te halen. Daarom is Brumotti de perfecte ambassadeur om de missie van Serial 1 ‘fun, freedom en avontuur’ uit te dragen. 

Brumotti1.jpg
  • jpg

Brumotti is geboren in 1980 in Final Ligure in Italië en al zijn hele leven enthousiast over alles op twee wielen. Sinds lange tijd rijdt hij ook op motoren en is hij groot Harley-Davidson fan. Brumotti is daarom blij dat hij beide passies kan combineren in zijn samenwerking met Serial 1. “De eerste keer dat ik de Serial 1 e-bike zag was ik gelijk verliefd” vertelt Brumotti. “Het stijlvolle ontwerp, de krachtige aandrijving en de aandacht voor detail zijn precies zoals mijn favoriete Harley-Davidson motorfiets. Ik moest er een hebben.”

Brumotti2.jpg
  • jpg

Brumotti is overal in Italië bekend om zijn talenten op de fiets en zijn journalistieke tv-optredens. In zijn items "100% Brumotti” gefilmd vanaf zijn fiets, laat hij de mooie en donkere kanten van de bekende Italiaanse steden zien. Hiermee combineert hij zijn fiets kwaliteiten met zijn lef als journalist. Deze unieke combinatie heeft Brumotti in 2013 een onderscheiding opgeleverd genaamd “Peace en Sport” uitgereikt door Prince Albert II van Monaco.

Brumotti

Over Serial 1

Serial 1 biedt eersteklas elektrische fietsen die worden gekenmerkt door intelligent en mensgericht design. Ze worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde fietstechnologie om de meest eenvoudige en intuïtieve manier te creëren om het plezier, de vrijheid en het directe avontuur te ervaren tijdens het rijden met een elektrische fiets met trapondersteuning. Ga voor meer informatie naar https://serial1.eu.

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL