banner-hyperice-press-release.jpg
 • jpg

Hyperice maakt sport recovery producten voor iedereen

Hyperice is een hoogwaardig wellness-merk dat je de tools geeft om je lichaam en geest optimaal te laten werken

Beter bewegen en sneller herstellen is binnen handbereik voor iedereen

Hyperice, het wereldwijde high performance wellness merk, maakt een reeks innovatieve producten die je helpen beter in je lichaam te zitten. Of je nu een topatleet bent, je merkt dat je wat ouder wordt en slechter hersteld of vaak last hebt van kleine blessures, iedereen kan profiteren en dus beter bewegen. Voorheen had je grote apparaten nodig uit de medische wereld die een fortuin kostten, nu biedt Hyperice dezelfde oplossingen, maar dan eenvoudig te gebruiken en betaalbaar. Zo zorgt Hyperice ervoor dat jij op je best bent en dus meer kan genieten van de dingen die je doet.

Producten

banner-hypervolt.jpg
 • jpg

Hypervolt is Hyperice’ lijn met persoonlijke massage apparaten die je helpt je spieren te herstellen, te ontspannen, op te warmen, af te koelen en om flexibel te blijven. Er zijn verschillende varianten met of zonder Bluetooth en die compact zijn voor op reis. Ook zijn er verschillende opzetstukken die specifieke gebieden nog beter verzorgen. Deze lijn bestaat uit de Hypervolt Go 2, Hypervolt 2 and Hypervolt 2 Pro.

banner-normatec.jpg
 • jpg

Normatec versterkt de natuurlijke circulatie van je lichaam voor een verfrissende massage. Als je last hebt van je benen, heupen of armen is dit de meest relaxte manier om het bloed beter te laten stromen en pijn en klachten te verminderen. 

banner-vyper.jpg
 • jpg

De Vyper 3 en Vyper Go zijn een slimme rollers die via sterke trillingen de traditionele foam roller verbeteren. Met specifieke oefeningen vanuit bijvoorbeeld de Hyperice app zorgt ook dit apparaat ervoor dat je sneller opwarmt en herstelt en spanning en stress uit je spieren verdwijnen.

banner-hypersphere.jpg
 • jpg

De Hypersphere & Hypersphere Mini helpen je bij het herstel op hele specifieke plekken en is makkelijk mee te nemen. Deze gebruik je eenvoudig voor grote en kleine pijntjes.

banner-venom.jpg
 • jpg

Venom gebruikt warme, compressie en trillingen om je spieren met massage te ontspannen en stijve gewrichten tegen te gaan. Ook deze lijn helpt bij herstel en het verlichten van pijn en spanning. Voor de verschillende delen van je lichaam bestaat de lijn uit Venom Back, Venom Leg and Venom Utility.

banner-hyperice-product.jpg
 • jpg

De Hyperice is het product waar het allemaal mee begon. Dit product combineert de voordelen van koelen met ijs en compressie voor next-level herstel. Het gaat blessures tegen die zwelling en ontstoken gewrichten kunnen veroorzaken. De Hyperice is daarnaast makkelijk mee te nemen om als je even pauze neemt tijdens de wedstrijd om een gevoelige plek even wat extra aandacht te geven.

Hyperice app

De producten van Hyperice beginnen pas echt te schijnen met het gebruik van de app. Met behulp van wat ze routines noemen breng je je herstel naar top niveau. Via Bluetooth verbind je je product met je smartphone en laat de app precies zien wat je moet doen voor het beste resultaat. Voor hun massageapparaat laat de app zien hoe je moet zitten en op welke plekken je druk moet uitoefenen. Hiermee weet je zeker dat het niet alleen goed voelt, maar je ook zo volledig mogelijk het apparaat gebruikt om te herstellen. 

SHOT14_BEDROOM_02752_R2_Edit.jpg
 • jpg
HV2-Pro_Lower Body_App.jpg
 • jpg
App-Mockup.jpg
 • jpg

Er zijn oefeningen waarbij je je op specifieke lichaamsdelen concentreert of juist je hele lichaam. Ook zijn er herstel routines voor specifieke activiteiten zoals rennen en fietsen. Zelfs de lengte en intensiteit van je workout wordt meegenomen om jou zo goed mogelijk te laten herstellen.

Met de app stuur je ook eenvoudig andere producten aan en kunnen je allerlei instellingen wijzigen. Voor de Normatec betekent dit dat hij automatisch aan de slag gaat met het herstel dat past bij je activiteit. Als je de app koppelt aan Strava, Garmin of Health app, stuurt die je een reminder na je workout met een passend advies voor optimaal herstel. 

Topprestaties

Hyperice heeft altijd een sterke connectie gehad met atleten bij de ontwikkeling van hun producten. Kobe Bryant was een van de eerste die de originele Hyperice gebruikte en feedback gaf voordat het product op de markt kwam. Ondertussen hebben ze samenwerkingen met toptennister Naomi Osaka, basketballer Ja Morant en quarterback Patrick Mahomes. Zij geloven zelfs zo in de producten dat ze geïnvesteerd hebben in het bedrijf en actief betrokken zijn bij het ontwikkelen en verbeteren van producten. Naast atleten hebben ook topartiesten Hyperice ontdekt en gebruikt bijvoorbeeld Lady Gaga de Normatec voor herstel na een optreden.

JaMorant_VyperGo.jpg
 • jpg
HyperIce_NaomiOsaka_Shot-5_0121-1_ZNedit.jpg
 • jpg
ErlingHaaland_Hypervolt2Pro.jpg
 • jpg

Naast individuele atleten is Hyperice de officiële herstel partner van de Global IRONMAN wedstrijden en grote Amerikaanse leagues zoals de NBA, NFL, UFC en PGA World Tour. Vooral de partnership met IRONMAN laat zien dat iedereen kan profiteren. Daar doen doorgewinterde atleten aan mee, maar ook sporters die zichzelf uitdagen en het net redden. Er is dus een groot vertrouwen vanuit deze organisaties en atleten om sneller te herstellen met Hyperice.

It's that thing - Hypervolt by Hyperice

Favicon for news.twotoneams.nl Hyperice - Persmap - Vind hier meer foto's van producten en atleten news.twotoneams.nl

We zien grote kansen in de regio, persoonlijke wellness is een snel groeiende markt en onze producten zijn geliefd bij een breed publiek, van professionele atleten tot gewone mensen die het voordeel inzien van snel herstel. Onze groeiverwachtingen zijn hoog en we zijn goed op weg om onze verwachtingen waar te maken. Martin Hahn - Business Development & Sales manager bij Hyperice

Over Hyperice

Hyperice is een technologie-gedreven merk met een grootse missie, om iedereen op aarde beter te laten bewegen en leven. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie geleid op het gebied van herstel en wellness. Ze zijn gespecialiseerd in percussie (Hypervolt lijn), dynamische luchtcompressie (Normatec lijn), vibratie (Vyper en Hypersphere lijnen), thermische technologie (Venom lijn), mind technologie (Core by Hyperice) en contrast therapie (Hyperice X). Nu, als een holistisch high-performance wellness merk, is Hyperice bedoeld voor iedereen - van topatleten, sportbonden en teams tot consumenten die op zoek zijn naar de beste versie van zichzelf om hen te helpen te doen waar ze van houden, maar dan meer. 

Ze zijn erkend als een van Fast Company's Meest Innovatieve Bedrijven. Daarnaast hebben ze hun technologie en know-how toegepast op industrieën zoals fitness, horeca, gezondheidszorg, massage, fysiotherapie, sport en gezondheid op de werkplek op een wereldwijde schaal. Hyperice's overnames van Normatec, RecoverX en Core hebben daarnaast geholpen om de innovatie verder te versnellen terwijl ze gestaag verder groeien. Voor meer informatie, bezoek de nieuw herontworpen hyperice.com.

Over Response Benelux

Hyperice wordt in Nederland gedistribueerd door Response Benelux.  Response Benelux is een dochteronderneming van Respons Nordic en distribueren merken op het gebied van outdoor, sport, comfort, veiligheid en duurzaamheid in Scandinavië en de Benelux. Merken als GoPro, Traeger, Hyperice en Goal Zero helpen mensen hun ervaringen op deze gebieden te verbeteren. Het hoofdkantoor en centrale magazijn zijn gevestigd in Trondheim - Noorwegen - en er is een regionaal kantoor en magazijn in Nederland. Producten worden verspreid naar zowel key accounts als Coolblue, Mediamarkt en Bever; als naar gespecialiseerde onafhankelijke retailers.

Hyperice heeft als doel om iedereen beter te helpen bewegen en om zo het beste uit zichzelf te halen. Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende producten en de verschillende manieren waarop ze je kunnen helpen.

Favicon for hypericenordic.com Hyperice Netherlands - Recovery and Movement Enhancement Technology hypericenordic.com
Favicon for instagram.com Hyperice - Instagram instagram.com
Favicon for youtube.com Hyperice - Youtube youtube.com
Favicon for facebook.com Hyperice - Facebook facebook.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL