Artboard 1.jpeg
 • jpeg

Door weer en wind met de fietskleding van Protest Cycling

Met de Protest Cycling collectie ben je klaar voor fietsavonturen in de koudere maanden van het jaar.

Warmond, 13 september 2022 - Je avonturen op de fiets wil je het liefst het gehele jaar door beleven, ook in de herfst en winterperiode. De juiste fietskleding is dan essentieel. Met de Protest Cycling kleding fiets je ook in de koudere maanden comfortabel en in stijl.

De collectie

De Protest Cycling collectie houdt je het hele jaar door op de fiets en zorgt voor flexibiliteit bij wisselende weersomstandigheden. De fietskleding is ontworpen voor zowel de beginnende als doorgewinterde fietsers die tijdens hun fietsavonturen plezier en comfort willen en er daarnaast goed uit willen zien. Er is een mannen- en vrouwencollectie, de kleding past bij een ontspannen en avontuurlijke rijstijl en is geschikt voor mountain bikers, gravel bikers en racefietsers. De collectie bestaat uit jerseys, bib shorts, jacks en verschillende accessoires. De wintercollectie is een uitbreiding op de zomercollectie, de verschillende items zijn makkelijk of in lagen te combineren.

De kleding is van hoge kwaliteit en de gebruikte materialen zijn vocht afvoerend, sneldrogend en uiterst comfortabel. Two-way stretch stoffen zorgen voor flexibiliteit en comfort. De nieuwe collectie bevat opvallende en uitgesproken prints en kleurencombinaties, zodat iedereen in stijl op de fiets kan verschijnen.

Protest_W21_L_M_Women_Saltlake_Cycling _37 (1).jpg
 • jpg
Protest_W21_L_M_Women_Saltlake_Cycling _36.jpg
 • jpg
Protest_W21_L_M_Men_Saltlake_Cycling _17.jpg
 • jpg
Protest_W21_L_M_Men_Saltlake_Cycling _16.jpg
 • jpg

Een goede basis

De juiste baselayer is de basis van de juiste outfit voor ieder weertype. Baselayers zorgen voor temperatuurregeling van je bovenlichaam. Naast het warm houden van je bovenlichaam zit een baselayer dicht op de huid en voert het zweet af zodat je geen last hebt van klamheid en kou. Naast de baselayers bevat de collectie ook been- en armstukken plus een cap.

Cycling_bib_pads.jpg
 • jpg
PRTcesar_bib_F.jpg
 • jpg
PRTdiamond_bib_F.jpg
 • jpg

Comfort en warmte

De Protest Cycling thermobroeken en jersey’s bieden veel comfort tijdens iedere fietstocht. De gebruikte materialen en stoffen geven warmte door de geborstelde voering en zachte binnenvoering. Dit zorgt ervoor dat de warme lucht rond het lichaam wordt vastgehouden, de overtollig warmte kan via de achterkant van het winter jack ontsnappen, een slimme manier om warm te blijven zonder bezweet te raken. Two-way stretch stoffen zorgen voor nog meer flexibiliteit en comfort.

De nieuwe collectie van Protest Cycling is verkrijgbaar op hun website en bij speciaalzaken.

Protest_W21_L_M_Men_Saltlake_Cycling _4.jpg
 • jpg
Protest_W21_L_M_Women 02
 • jpg

Over Protest Sportswear

Protest Sportswear maakt sinds 1993 kleding voor surfers, snowboarders en outdoor avonturiers. In 2021 lanceerde het Nederlandse merk ook een nieuwe collectie fietskleding met als doel fietsers met een ontspannen en avontuurlijke rijstijl te voorzien van de beste kleding. Zoals je van Protest bent gewend is de kleding trendy en modieus met functionele en hoogwaardige eigenschappen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de collectie kan je contact opnemen met: Els Kaptijn, PR Coördinator Protest Sportswear (+31 (0)71-3050210)

Favicon for protest.eu PROTEST - Website protest.eu
Favicon for instagram.com PROTEST - Instagram instagram.com
Favicon for youtube.com PROTEST - Youtube youtube.com

main-banner-ss22-press-release.jpg
 • jpg

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL