HYPERICE INTRODUCEERT VENOM 2 AND VENOM GO

Nieuwe producten onthullen revolutionaire warmte en vibratie technologie, HyperHeat™ 

2_Venom2Shoulder_PatrickMahomes.jpg
  • jpg

AMSTERDAM, September 15, 2022 - Hyperice, een wereldwijd high-performance wellness merk, kondigt vandaag twee nieuwe producten aan binnen hun warmte therapie categorie, Venom 2 en Venom Go. Beide producten maken gebruik van de HyperHeat™ technologie voor de snelste, meest consistente en gelijkmatige verdeling van warmte om pijnlijke, stijve spieren te verlichten en het herstel te bevorderen. Venom 2 is het meest geavanceerde warmte en massage product op de markt en bouwt voort op de Venom lijn, die een revolutie betekende voor het traditionele verwarmingskussen voor consumenten. Venom Go breidt de mogelijkheden van de Venom-lijn nog verder uit met de mogelijkheid om warmte en trillingen te geven op meer plekken van het lichaam, zoals de nek, schouder, boven- en onderrug, kuit en onderarm. Ontworpen met het oog op flexibiliteit, kan de Venom Go in meer omgevingen worden gebruikt dan ooit tevoren, door de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden, waardoor onmiddellijke verlichting van de spieren wordt geboden waar het lichaam dat het meest nodig heeft. 

1_VenomGo_RobinArzón.jpg
  • jpg

"Voor gebruikers van de originele Venom-lijn zijn de technologische upgrades en verbeteringen in de nieuwe Venom 2 en Venom Go zeer belangrijk," zegt Jim Huether, CEO van Hyperice. "Het is zes jaar geleden sinds het debuut van de warmte en vibratie technologie van Hyperice, we hebben nu de algemene gebruikerservaring aanzienlijk verbeterd en onze gepatenteerde HyperHeat™ technologie toegevoegd, terwijl we trouw blijven aan de kern elementen van het originele product waar mensen verliefd op werden. De Venom-lijn is een van onze snelst groeiende productlijnen, en we verwachten dat deze trend zich in de VS en de rest van de wereld zal voortzetten."

6_Venom2Back.jpg
  • jpg
3_Venom2Back.jpg
  • jpg
8_Venom2Shoulder.jpg
  • jpg

INTRODUCTIE VENOM 2 

De Venom 2, die verkrijgbaar is in versies voor de rug, been en de schouder (links of rechts), heeft zijn behandelings oppervlak meer dan verdubbeld, waardoor het totale verwarmingsoppervlak met 111% is toegenomen, en is omhuld door een nieuw siliconen oppervlak voor eenvoudigere reiniging. De Venom 2 heeft een batterijduur van drie uur en verwarmt tot 55°C in slechts één minuut, wat vier keer sneller is dan de originele Venom en zes keer sneller dan een traditioneel verwarmingskussen. Gebruikers zullen ook een lichtere versie van de Venom ervaren, aangezien het gewicht met meer dan 23% is gedaald ten opzichte van de oorspronkelijke versie en nu slechts 0,91 kilo weegt.

"Warmtetherapie is zo'n cruciaal onderdeel van mijn routine, van de voorbereiding op een wedstrijd en het losmaken van mijn schouder, tot het behandelen van pijnlijke spieren in mijn arm tussen trainingen door," aldus Patrick Mahomes, Hyperice Athlete-Investor en Super Bowl Kampioen. "Van pre-game, tot de trainingsfaciliteit en thuis, de Venom-lijn stelt me in staat mijn prestaties te optimaliseren. De nieuwe Venom 2 verbetert de ervaring en ik weet dat het een populair hulpmiddel zal zijn in de kleedkamer."

7_Venom2Leg.jpg
  • jpg
4_Venom2Leg.jpg
  • jpg

"Als voetballer moet ik ervoor zorgen dat mijn lichaam klaar is voor de ontberingen die horen bij een wedstrijd van 90 minuten", zegt Erling Haaland, Hyperice Athlete-Investor en wereldvoetballer. "Warmtetherapie is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn lichaam goed is voorbereid en klaar is voor de training of wedstrijd, en net zo belangrijk in de tijd tussen wedstrijddagen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf een concurrentievoordeel te geven, en met de verwarmingstijd van de Venom 2 voel ik de voordelen sneller dan ooit tevoren, en kan ik sneller klaar zijn om het veld op te gaan met mijn lichaam klaar om te gaan."

Via Bluetooth-verbinding wordt de Venom 2 bestuurd via de Hyperice App, waardoor meer routines worden ontsloten om tijd, warmte en trillingen te maximaliseren en aan te passen tijdens het gebruik van het apparaat. 

5_VenomGo.jpg
  • jpg

INTRODUCTIE VENOM GO

De Venom Go is een warmte- en vibratie product die bestaat uit een control pod die magnetisch verbonden is met een zelfklevende pad en rechtstreeks op de huid wordt aangebracht. Venom Go pads zijn tot 20 keer herbruikbaar en beslaan 13,5 vierkante centimeter, waardoor gebruikers een directe behandeling kunnen krijgen op meer lichaamsdelen dan ooit tevoren. Gebruikers kunnen kiezen uit 3 niveaus van warmte en 3 niveaus van trillingen via een gemakkelijk te gebruiken knop op de pod. Pijnlijke en stijve spieren kunnen nu onmiddellijk worden behandeld: de Venom Go bereikt een temperatuur van 45°C in 90 seconden nadat hij op de huid is aangebracht - of slechts 20 seconden voordat hij op de huid wordt aangebracht.

De Venom Go control pod en pad weegt bijna niks  en de batterij gaat tot 60 minuten mee als hij volledig is opgeladen, waarbij een standaard sessie 10 minuten duurt. De Venom Go wordt opgeladen via een USB-aansluiting en is TSA goedgekeurd voor gemakkelijk gebruik tijdens het reizen. De Venom Go maakt gebruik van Bluetooth-connectiviteit en wordt bestuurd via de Hyperice App, waarbij gebruikers meerdere pods kunnen synchroniseren om in één keer op maat gemaakte behandelingen te geven op verschillende delen van het lichaam voor een unieke warmte- en vibratietherapie-ervaring.

​​"Herstel speelt een sleutelrol bij het dagelijks optimaal presteren," zegt Robin Arzón, Hyperice Athlete-Investor. "Venom is altijd een belangrijk product geweest bij mijn warming-up en herstel routines. Vibratie en warmte zijn hierbij beide kritische componenten. Met de nieuwe Venom Go kan ik nog gerichter werken aan spierherstel, zodat ik op mijn best blijf bewegen en anderen hiermee ook kan helpen." 

Met de introductie van de Venom Go en de recent geïntroduceerde Normatec Go, en biedt Hyperice nu een totaal aanbod van producten binnen Hyperice's Go-serie (Hypersphere Mini, Hypervolt Go 2, Vyper Go, Normatec Go). Deze draagbare en mobiele aanpassingen van elke productlijn bieden gebruikers maximale flexibiliteit om de voordelen van opwarm- en herstel technologie te ervaren.

"Met de Venom Go zullen gebruikers dezelfde voordelen kunnen ervaren die ze kennen van de Venom-lijn" voegde Huether toe. "Dit product is geweldig voor iedereen met pijn, stijfheid of pijn in gerichte gebieden, en bevordert onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun dagelijks leven te verbeteren door middel van herstel en beweging."

HYPERHEAT™ TECHNOLOGIE

Met de lancering van de Venom 2 en de Venom Go, introduceert Hyperice ook hun nieuwe HyperHeat™ technologie die een snellere, meer consistente distributie van warmte over een groter oppervlak levert, waardoor er een nog betere ervaring voor gebruikers mogelijk is.  

"In 2015 kregen we verzoeken van NBA-spelers voor een product dat het lichaam voor de wedstrijd kon verwarmen en warm kon houden als ze uit de wedstrijd kwamen.  Ons antwoord was de Venom, het eerste warmte en vibratie wearable apparaat, uitgebracht in 2017," aldus Anthony Katz, oprichter van Hyperice. "In de afgelopen vijf jaar is de gebruikersbasis voor de Venom veel verder uitgebreid naar alledaagse mensen die de Venom gebruiken om spierpijn te beheersen. De Venom 2 is een compleet herontwerp en upgrade van het originele model, elk aspect van het product en de ervaring zijn verbeterd."

De Venom 2 (€299) en Venom Go (€179) zijn vanaf vandaag beschikbaar. Voor meer informatie, kijk op hypericenordic.com/nl/

Favicon for hypericenordic.com Hyperice Netherlands - Recovery and Movement Enhancement Technology hypericenordic.com
Favicon for instagram.com Hyperice - Instagram instagram.com
Favicon for youtube.com Hyperice - Youtube youtube.com
Favicon for facebook.com Hyperice - Facebook facebook.com

OVER HYPERICE

Hyperice is een technologie-gedreven merk met een grootse missie, om iedereen op aarde beter te laten bewegen en leven. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie geleid op het gebied van herstel en wellness. Ze zijn gespecialiseerd in percussie (Hypervolt lijn), dynamische luchtcompressie (Normatec lijn), vibratie (Vyper en Hypersphere lijnen), thermische technologie (Venom lijn), mind technologie (Core by Hyperice) en contrast therapie (Hyperice X). Nu, als een holistisch high-performance wellness merk, is Hyperice bedoeld voor iedereen - van topatleten, sportbonden en teams tot consumenten die op zoek zijn naar de beste versie van zichzelf om hen te helpen te doen waar ze van houden, maar dan meer. 

OVER RESPONSE BENELUX

Hyperice wordt in Nederland gedistribueerd door Response Benelux.  Response Benelux is een dochteronderneming van Respons Nordic en distribueert merken op het gebied van outdoor, sport, comfort, veiligheid en duurzaamheid in Scandinavië en de Benelux. Merken als GoPro, Traeger, Hyperice en Goal Zero helpen mensen hun ervaringen op deze gebieden te verbeteren. Het hoofdkantoor en centrale magazijn zijn gevestigd in Trondheim - Noorwegen - en er is een regionaal kantoor en magazijn in Nederland. Producten worden verspreid naar zowel key accounts als Coolblue, Mediamarkt en Bever; als naar gespecialiseerde onafhankelijke retailers.

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL